MORINJ: Pločom srama Konjević i Krivokapić ponizili su Crnu Goru

Milutin Sekulović

13. 10. 2022. u 07:15

JOŠ jedan moralni sunovrat doživeli su u Crnoj Gori ministri odbrane i spoljnih poslova, Raško Konjević i aktivirani penzioner s primanjima koje ispituju državni organi Ranko Krivokapić, obojica ubačena u Vladu, verovatno sa stranih adresa kao poznati antisrbi.

МОРИЊ: Плочом срама Коњевић и Кривокапић понизили су Црну Гору

Novosti

Oni su sa hrvatskim kolegama Tomom Medvedom i Gordanom Grlićem Radmanom, otkrili spomen-ploču u Morinju na kojoj piše "da je tokom velikosrpske agresije na Hrvatsku na tom mestu bio logor, takozvani Centar Morinj za zatočene hrvatske civile i branioce".

U Morinju inače nije bilo stradalih, a za "zločin" počinjen udarcem kutlačom jednog od zarobljenih hrvatskih boraca, za koji su svi obeštećeni, na višegodišnju zatvorsku kaznu osuđen je kuvar "najveći krvnik" u "logoru"...

"Sećamo se zločina počinjenih da bi se osramotili ime i duh Crne Gore", deo je natpisa na ploči srama, kojom dve do juče beznačajne osobe o državnom trošku pljuju po Srbima - državljanima Crne Gore. I snishodljivo se klanjaju gostima koji su opet ponizili Crnu Goru, poput Zorana Milanovića koji je u Kotor stigao na ratnom brodu hrvatske mornarice.

Zanimljivo, ni tada, a ni sada "gosti" nisu upitani za zločine nad 22 zarobljena pripadnika JNA iz Crne Gore u splitskom Vojno-istražnom centru Lora, koji su u aprilu i maju 1992, na najsvirepiji način mučeni i ubijeni. Očigledno, povampirena hrvatska ideologija zla, nastavlja sa izvozom sopstvenih zločina po kojima zauzima visoko mesto u istoriji beščašća, ali i postavljanjem kukavičjih jaja u tuđe dvorište, u čemu su im, što je najgore, svesno pomogli ministri čija imena se u Crnoj Gori kod ogromnog broja ljudi preko usana prevaljuju sa prezirom...

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SLAVIMO VELIKU SREDU: Šta ne sme da se radi i KO DANAS FARBA jaja