NEĆE MOĆI: Lažni svedok

piše Filip RODIĆ

18. 09. 2022. u 10:00

VELIKI teolog u privatnom životu, a u javnom komunista, bivši ministar poljoprivrede i profesor na Fakultetu političkih nauka u Beogradu Dragan Veselinov objavio je povodom kontroverzi oko "Evroprajda" par tekstova u kojima pokušava da Crkvu nauči pameti i "pravoj veri"

Ljubica

18.09.2022. 10:45

Vrhunac bezobrazluka u poslednje vreme je da se SPC pokušava poistovetiti sa nekim okultnim sektama, ali su zato satanizam i ostale pojave sa Zapada, prava na različitosti.

Milovan

18.09.2022. 16:52

I mi hoćemo pravnu državu. A ovakvi nam bili ministri i jos uce nasu decu. Strasno. Ali od komunjarske dece ne moze se nista drugo očekivati. Oni vole samo dolare. Nema vere,nema nacije,nema države.Samo njihov interes i dolari Komunjare su trulež društva.

Dragan

19.09.2022. 08:05

Jos ima korova i truleži koji su ostali i misle i dalje da je komunizam spas za naše društvo,a u stvari su nas uništili za vjek vjekova u svakom pogledu.Ta bagra je naučila da živi na tatine i mamine zube,I plus sto su im ostavili bogastvo u izobilju.Uvek su crkvu degradirali zarad svojih ličnih interesa,i poslednjeg srbina bi se odrekli za rad svojih ideja.Nazalost doslo je naše vreme,i vreme otreznjenja.