PČELICA VIOLA: Saplitanje Srbije u opisu radnog mesta

Dragan Vujičić

22. 11. 2021. u 10:29

Ona i nije političar već biografija štancovana u departmentu Rajha koji se zove "Drang nach Osten"...

ПЧЕЛИЦА ВИОЛА: Саплитање Србије у опису радног места

Novosti

NAKON što je "pčelica" Viola fon Kramon u Loznici i Gornjim Nedeljicama razobličila "Rio Tinto" i namere srpskih vlasti da otruju građane, a potom pred vračarskim muralom odbranila "presuđeni srebrenički genocid", dohvatila se Kineza i Vijetnamaca u Srbiji.

"Ukoliko se radi o eventualnoj trgovini ljudima, da se pozabavi tužilaštvo... - poručila je Viola i dodala "poziv da se istraži ceo Begej i kazne odgovorni za nehumane uslove rada i života... "To je moderno ropstvo koje se dešava u Srbiji, zemlji koja teži EU", ustvrdila je Viola.

Pre sedam dana bavarska pčela sletela je na rame Ursule fon der Lajen da joj "šapne" kako je njen komesar za proširenje Oliver Varhelji "pogrešan čovek na pogrešnom mestu" jer je u izveštaju napisao nekoliko pozitivnih rečenici o Srbiji. Šefu evropske diplomatije Đuzepu Borelju zalepila je ćušku jer je tokom upada ROSU na sever KiM 13. oktobra pozvao obe strane na smirivanje situacije. Prema Nemici, Srećko Sofronijević je zaslužio metak u leđa.

Sve u mesec dana i nije daleko od istine da "Viola ne spava". Ona i nije političar već biografija štancovana u departmentu Rajha koji se zove "Drang nach Osten"...

Završila je gimnaziju u Bilefeldu 1989. i radila kao "savetnik" Svetske banke već 1994. Postala je nemački savetnik ukrajinske vlade 1996. Po ruskom susedstvu prodavala je "znanje" što se nazivalo "Agra-Evrope". Zbog profesionalnih obaveza završila je Poljoprivredni fakultet u Bonu tek 1998.

Nemačka država ima pravo na Violu i takve "biografije".Srpska opozicija ima pravo da se krije iza njenih skuta i da se na izborima kandiduje i kao "grupa za podršku Violinoj politici". Samo, ona nije pčela. Vidi se to po tragovima iza nje. Oseća se."

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

TREBALE MU PARE ZA TIKET, PA UZEO ŽENINU KARTICU: Došla je sa posla umorna i odmah legla da spava, to mi je bila idealna šansa (VIDEO)