MIRKA SEJE MRŽNJU: Novo medijsko uporište DPS-a nastavlja blaćenje Srba i SPC

Veliša Kadić

26. 10. 2021. u 10:38

Da je kojim slučajem Mirka Dević napad usmerila ka muslimanima ili Bošnjacima sigurno bi bila linčovana

МИРКА СЕЈЕ МРЖЊУ: Ново медијско упориште ДПС-а наставља блаћење Срба и СПЦ

Novosti

DA iz Mire "sto đavola vire", kako kaže čuvena narodna izreka, uverili smo se pre dva dana. Iz Milovog medijskog mraka sevnula je Mirka sa još jednom u nizu otrovnih i uvredljivih poruka na račun Srba u Crnoj Gori i Srpske pravoslavne crkve, stajući tako u stroj Đukanovićevog "elitnog odreda" sa sve Nenadom Čankom koji još tumara po Ivanovim koritima sa komitama.

Ovog puta iz usta Mirke Dević, rođene Kovačević, iz Ivanjice, kraja čiča Draže! Pokušaj da stavi znak jednakosti između ubica Ljubiše Mrdaka i vernika SPC ili u prevodu da se od SPC i vernog naroda može očekivati samo zlo je za - zatvor. Mirka je karijeru gradila od Radio Berana do TV Podgorice, novog uporišta DPS, sejući mržnju u narodu uoči prolećnih lokalnih izbora u glavnom gradu Crne Gore.

Devićeva je za nedavnu tragediju čoveka u Nikšiću, koji je životom platio pokušaj da spase državni novac namenjen penzionerima, okrivila učesnike litija i branitelje svetinja SPC u Crnoj Gori! Tipično "drugosrbijanski" govor mržnje, uz već ustaljenu krilaticu Milovih "veroučitelja" - "Crkva Srbije", a ne SPC. I to sve zasigurno uz direktivu prvog čoveka Rada Vojvodića, te gradonačelnika Ivana Vukovića i na kraju aminovanje onog koji decenijama kreira ovakav ambijent.

Da je kojim slučajem napad usmerila ka muslimanima ili Bošnjacima sigurno bi bila linčovana. Ovako, dan nakon sramnog obraćanja građanima Podgorice ćute svi - država i glavni grad. Nemi su i zaštitnici ljudskih prava. Juče se u Podgorici javno pričalo da je njen suprug zaposlen u Specijalnom policijskom timu koji je pod nadležnošću Milivoja Katnića, glavnog specijalnog državnog tužioca. Prethodno je bio angažovan u CB Berane. U Crnoj Gori baš osvežilo!

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)