SELAKOVIĆ PORUČIO NA SKUPU PS: Glas za predsednika Vučića ujedno je glas za mirnu i stabilnu Srbiju

Novosti onlajn

27. 03. 2022. u 19:19

ČLAN Predsedništva Srpske napredne stranke i ministar spoljnih poslova Nikola Selaković poručio je na velikom predizbornom skupu Pokreta socijalista u Beogradu da je glas podrške za predsednika Vučića ujedno glas za mirnu i stabilnu Srbiju, koja je politički samostalna i nezavisna, vojno neutralna i ekonomski jaka.

СЕЛАКОВИЋ ПОРУЧИО НА СКУПУ ПС: Глас за председника Вучића уједно је глас за мирну и стабилну Србију

Foto: PS

- Velika mi je čast i zadovoljstvo što sam ovde jedan od mnogih u ovoj sportskoj hali na Banjici i što imam tu priliku da vam svima prenesem iskrene, srdačne, prijateljske pozdrave našeg predsednika, od 2017., ali i od 3. aprila 2022., Aleksandra Vučića. Ovde sam zato što zaista svedočimo, mi naprednjaci, i vi socijalisti da zajedno možemo sve. To radimo i postižemo još od 2012. godine. Imao sam čast da tada budem u Vladi i da budem zajedno sa Aleksandrom Vulinom koji je tada vodio kancelariju za KiM. Bio sam u Vladi kad je vodio Ministarstvo za rad, socijalna i boračka pitanja, radio sam uz predsednika kao njegov generalni sekretar kada je Aleksandar Vulin bio ministar odbrane. Danas smo zajedno u Vladi kad vodi resor unutrašnjih poslova. I da vam kažem, iskreno, nikad nisam osetio, ni jednog trena trunčicu partijske razlike - poručio je ministar spoljnih poslova i član Predsedništva SNS-a Nikola Selaković.

Selaković je poručio da mu je čast što je saborac ministra Vulina i istakao važnost dana kada se održavaju izbori, jer tog dana biramo budućnost naše zemlje.

- Zajedno smo bili i u Briselu , zajedno sa predsednikom kad je branio interese naše otadžbine, kad se borio za KiM, za svako srpsko dete, čoveka. Svaki put bila mi je čast što sam pod komandom Aleksandra Vučića i što sam saborac Aleksandra Vulina. Dragi prijatelji, za sedam dana je pred nama dan odluke. Tog dana svi naši glasovi, bez obzira ko je seljanin, ko je radnik, ko je profesor, svi vrede isto, toga dana mi biramo budućnost naše zemlje, ko će nas narednih pet godina voditi kao predsednik ko će nam činiti Vladu u naredne četiri godine, ko će voditi našu prestonicu Beograd. Za taj dan vredi pomučiti se.

U prethodnim godinama vođenim predsednikom Vučićem, njegovom ozbiljnom strateškom vizijom Srbije, a u prethodinih godinu i po vodeći resor srpske diplomatije, uverio sam se da su retke suverene, slobodne i nezavisne zemlje. Mi znamo jednu takvu, to je naša Srbija i ako želimo da Srbija ostane mirna i stabilna, ako želimo da se ekonomski razvija, da i dalje ostane čista obraza, politički samostalna i nezavisna, vojno neutralna, vojno i ekonomski jaka, mi ovde prisutni znamo kako treba da glasamo - poručio je član Predsedništva Srpske napredne stranke Nikola Selaković na predizbornom skupu Pokreta socijalista pred više od 6 hiljada članova i pristalica partije Aleksandra Vulina.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ZBOG OVOGA JE ĐOKOVIĆ OTPUSTIO IVANIŠEVIĆA? Da li je ovo kap koja je prelila čašu... (VIDEO)