ZA DESET GODINA KAO ČEŠKA: Tadićevi predstavili novi ekonomski plan

V. N.

20. 03. 2022. u 19:11

PREDSTAVNICI liste "Boris Tadić - Ajmo ljudi!" predstavili su u nedelju svoj ekonomski plan za razvoj Srbije, pod nazivom "Novi ekonomski dogovor".

ЗА ДЕСЕТ ГОДИНА КАО ЧЕШКА: Тадићеви представили нови економски план

Foto Tanjug

Lider SDS Boris Tadić rekao je da se, dok je bio na vlasti, zalagao za "skandinavizaciju regiona".

Kandidat za premijera liste Goran Radosavljević rekao je da bi prema njihovom planu Srbija za nekoliko godina mogla da dostigne razvoj susednih zemalja koje su članice Evropske unije, a za 10 do 15 godina nivo Češke.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (1)