VULIN O IZBORIMA: Samo snažna i ubedljiva pobeda Aleksandra Vučića garantuje mir i stabilnost

Novosti online

20. 03. 2022. u 16:55

PREDSEDNIK Pokreta socijalista Aleksandar Vulin prisustvovao je danas osnivanju opštinskog odbora svoje partije u Medveđi i tom prilikom istakao da samo snažna i ubedljiva pobeda Aleksandra Vučića na izborima zakazanim za 3. april garantuje nastavak sprovođenja politike mira, stabilnosti i vojne neutralnosti.

ВУЛИН О ИЗБОРИМА: Само снажна и убедљива победа Александра Вучића гарантује мир и стабилност

FOTO: SNS

- Ovo su izbori za mir i stabilnost. Svet se menja i Srbija mora da izdrži te promene i da sačuva sebe. Zato su ovo izbori za nastavak sigurnosti i stabilnosti. U teškim vremenima potreban je čvrst i jak oslonac, potreban je vođa, potreban je onaj ko će preuzeti odgovornost, potreban je onaj ko će povesti, Aleksandar Vučić je taj. Samo snažna i ubedljiva pobeda Aleksandra Vučića na izborima 3. aprila garantuje mir i stabilnost- naglasio je predsednik Pokreta socijalista Aleksandar Vulin obraćajući se svojim članovima i pristalicama u Medveđi. 

Predsednik Pokreta socijalista poručio je na skupu svoje partije u Medveđi da Srbija dok je na njenom čelu Aleksandar Vučić nikada neće ući u NATO pakt. 

- Ponosan sam što sam bio deo stvaranja politike vojne neutralnosti koju je formulisao i poveo predsednik Srbije Aleksandar Vučić. Vojna neutralnost znači da nikada nećemo biti deo NATO pakta, ali vojna neutralnost znači da nećemo ni jedno naše dete izgubiti na nekom ratištu, negde daleko. Vojna neutralnost znači da mi ni jedno srpsko dete neće nikada stradati van granica moje zemlje i da nikada ono što je nama rađeno mi nećemo raditi drugima. Nikada nećemo dopustiti da naš dečak okrvavi ruke na nekoj drugoj Bojani Tošović kao što su oni okrvavili na našoj Bojani i Milici. Zato je važno da se svi zajedno izborimo za nastavak politike koju vodi predsednik Srbije Aleksandar Vučić, politike mira, stabilnosti i sigurnosti- poručio je lider Pokreta socijalista Aleksandar Vulin. 

Predsednik Pokreta socijalista Aleksandar Vulin istakao je da Srbija neće uvoditi sankcije Rusiji dok god je vodi predsednik Aleksandar Vučić i dok god je Pokret socijalista deo vladajuće koalicije. 

- Dok Aleksandar Vučić vodi Republiku Srbiju, dok smo Pokret socijalista i ja deo vladajuće koalicije, nećemo uvesti sankcije Ruskoj Federaciji. Nećemo zaboraviti ko je bio uz nas kada nam je bilo teško, ko je bio uz nas 2015. godine kad su hteli da nas proglase genocidnim narodom u Savetu bezbednosti. Dogovor predsednika Vučića i predsednika Putina blokirao je Savet bezbednosti da donese takvu sramnu odluku. Srbija je suverena i samostalna zemlja koja sama bira svoje prijatelje- naglasio je lider Pokreta socijalista Aleksandar Vulin na skupu u Medveđi. 

Predsednik Pokreta socijalista istakao je da je Medveđa sredina u koju se intenzivno ulaže i sredina koja zaslužuje podjednaku brigu i pažnju kao i centralni gradovi i opštine u Srbiji. Lider Pokreta socijalista Aleksandar Vulin posebno je pozvao građane opštine Medveđa da izađu na lokalne izbore koji su, takođe, zakazani za 3. april. 

- Nema velikih i malih opština, nema velikih i malih gradova. Svaka sredina zaslužuje da se o njoj brine, da se vodi računa. Mi nismo opozicija iz "kruga dvojke" koja misli da se Srbija završava kod Bubanj Potoka. Mi znamo gde je Srbija, mi znamo gde se brani Srbija i gde se branila Srbija. 

Pozivam vas da izađete na izbore, da ne potcenjujete lokalne izbore, već da izađete, zato što vašu lokalnu samoupravu niko ne može da voli više od vas. Ćuvajte je, nemojte je prepuštati drugima- poručio je lider Pokreta socijalista Aleksandar Vulin obraćajući se svojim članovima i pristalicama u Medveđi.

BONUS VIDEO: NAJSTARIJIMA DUGUJEMO VELIKU ZAHVALNOST: Dejan Kesar, Đorđe Todorović i Sanja Lakić sa penzionerima

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (3)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave