NEVEROVATAN SLUČAJ U NIŠU: Devojka prijavila momka za silovanje, njen otac ga izbo nožem, a onda se udala za njega

J. Ć.

01. 03. 2021. u 17:04

PRED Višim sudom u Nišu iz početka se vodi postupak N.R. (24) iz sela Donje Međurovo optuženom da je devojku M. N. sa kojom se zabavljao, silovao na naročito svirep i ponižavajuć način nakon čega ga je njen otac izbo nožem zbo čega će se i sam naći pred sudom.

НЕВЕРОВАТАН СЛУЧАЈ У НИШУ: Девојка пријавила момка за силовање, њен отац га избо ножем, а онда се удала за њега

Foto: J. L.

Međutim, ljubavna drama ovde se nije okončala, jer je N.R. uorkos svemu zaprosio M. N. koja mu je rekla sudbonosno „Da“.

Ona je na ponovljenom suđenju koje se vodi iz početka zbog izmene jednog od člana sudskog veća, sve negirala i istakla da je optužbe ispričala u trenutku rastrojstva, saznaje naš list. U međuvremenu, ovo dvoje mladih stupili su u brak, potvrdio je branilac optuženog Milan Petrović koji je u ponedeljak zatražio da suđenje ovoga puta bude zatvoreno za javnost, zbog čega su isključeni predstavnici medija koji su morali da napuste sudnicu.

Međutim, pred sudom će se uskoro naći i otac žrtve Č.N. (50) iz sela Trupale, protiv kojeg je pokrenuta istraga zbog teških telesnih povreda koje je naneo njenom momku, zgog toga što mu je navodno silovao ćerku. Dvadesetogodišnja devojka je N.R. prethodno prijavila za silovanje, ali je on došao u kuću njenog oca koji ga je posle kraće rasprave napao i ubo nožem.

Kako saznajemo, njegova ćerka se sa njim zabavljala dugo, a početkom marta prošle godine se i preselila kod njega u Donjem Međurovu. Nedugo zatim je, tvrdi naš izvor, usledila svađa između njih dvoje nakon čega je devojka navodno fizički napadnuta, a zatim i silovana. Čim je došla kući, ispričala je ocu šta joj se desilo pa su njenog momka prijavili policiji.

On je došao u Trupale i počeo da lupa na vrata bivše devojke tražeći da s njom razgovara, ali ga oni nisu primili unatra. Njen otac je odmah pozvao policiju, ali je N.R. pre njihovog dolaska stigao da razvali balkonska vrata i uđe u kuću. Kada je policija stigla, zatekla ga je na podu sa povredama kada je ustanovljeno da se posvađao i potukao sa ocem devojke koji je tokom sukoba potegao nož zbog čega će se i protiv njega voditi postupak.

Kako saznajemo, gonjenju se neće pridružiti njegov zet N. R.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ODRŽIVI TRANSPORT:  Ključni faktor zaštite životne sredine i zdravlja