DRAGANA ZAKLAO PROVALNIK? Ubijeni muškarac iz Malog Mokrog Luga imao ubodne rane po vratu i ramenima, pokriven jastukom po glavi

G. NOVAKOVIĆ

26. 01. 2021. u 20:32

BEŽIVOTNO telo Dragana V. (60) pronađeno je u utorak ujutru u kući u Pešterskoj ulici na Zvezdari, u naselju Mali Mokri Lug. Kako se sumnja, njega je najverovatnije ubio provalnik, a policija intenzivno traga za počiniocem i pokušava da rasvetli sve okolnosti i motive ovog svirepog zločina.

ДРАГАНА ЗАКЛАО ПРОВАЛНИК? Убијени мушкарац из Малог Мокрог Луга имао убодне ране по врату и раменима, покривен јастуком по глави

Foto: M.Anđela

Kako su nam potvrdili u Ministarstvu unutrašnjih poslova, oni su od komšija, koji stanuju na prvom spratu Draganove kuće, u četiri sata ujutru, dobili prijavu da je provalnik ušao u kuću. Patrola je brzo stigla, ali su u prizemlju zatekli jeziv prizor.

Prema nezvaničnim inforamcijama, Dragan V. zatečen je u krevetu, u lokvi krvi. U predelu vrata i ramena uboden je nekoliko puta oštrim predmetom, i bio je pokriven jastukom preko glave i ćebetom. Zbog toga se pretpostavlja da je ubica najpre pokušao Dragana da uguši, a zatim je koristio nož ili neki drugi oštar predmet da bi ga usmrtio. Počinilac zločina pobegao je iz kuće, i policija radi na njegovoj identifikaciji. Navodno, ubica je ušao kroz prozor.

Kako smo saznali od komšija, koji stanuju nekoliko kuća dalje, Dragan se sa porodicom doselio u Peštersku ulicu pre nekoliko godina. Rodom je iz Valjeva, i radio je na kopovima u Kolubari.

- Živeo je sa suprugom i sinčićem, mislim da dečak još nije pošao u školu - kaže jedan od komšija. - Uvek se igrao sa drugom decom u ulici. I on je bio pristojan, uvek se javljao kad se sretnemo, malo porazgovaramo. Međutim, ženu i dete nismo videli neko vreme.

Komšije kažu da su stanari čuli Dragana da viče i doziva u pomoć, ali su se uplašili da siđu, pa su odmah pozvali policiju. Međutim, za nesrećnog čoveka nije bilo spasa. Kako se moglo čuti, susedi slute da je motiv jezivog zločina koristoljublje.

IZ MEDIJA SAZNALI ZA ZLOČIN

POLICIJSKI uviđaj trajao je u utorak satima. Inspektori su obilazili okolinu, a ekipa forenzike stigla je na mesto zločina oko devet časova. Kako nam je rekao jedan od komšija, čija kuća ima direktan pogled na dom ubijenog Dragana, za ubistvo je čuo iz medija, i tek kada je video policijske patrole shvatio je da se zločin dogodio u komšiluku.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna