ŽICA OBMOTANA OKO VRATA: Kod Brusa pronađeno telo, sumnja se da je to nestali frulaš optužen za pedofiliju!

G.Ć.

02. 01. 2021. u 20:25

TELO muškarca u fazi raspadanja i sa žicom oko vrata, kako nezvanično saznajemo, pronađeno je u subotu u selu Kobilje kod Brusa.

ЖИЦА ОБМОТАНА ОКО ВРАТА: Код Бруса пронађено тело, сумња се да је то нестали фрулаш оптужен за педофилију!

Foto; Privatna arhiva

Prema nezvaničnim informacijama, sumnja se da se radi o Milutinu C. (64), poznatim frulašem iz Brusa, osumnjičenim za obljubu desetogodišnje devojičice koji je bez traga nestao sredinom prošlog meseca, nakon što je pušten iz pritvora.

Nestanak nastavnika frule sredinom prošlog meseca policiji je prijavila njegova supruga i od tada za njim traje potraga. On je prethodno osumnjičen da je počinio krivično delo nedozvoljene polne radnje nad desetogodišnjakinjom na privatnom času frule. Na saslušanju je Milutin odbacio sve optužbe i negirao krivicu, a nakon što su saslušani svedoci, sud je doneo odluku o puštanju iz pritvora za vreme dok traje istraga, iako je stav stručnjaka Centra za socijalni rad bio da je devojčicima izjava verodostojna.

Ceo slučaj prijavila je devojčicina majka i to kada joj je kćerka ispričala da ju je nastavnik na privatnom času u njegovoj kući dodirivao u predelu grudi.

Kako saznajemo, identitet beživotnog tela za koje se pretpostavlja da je Militin C. biće utvrđen obdukcijom, koja je zakazana za ponedeljak, a nakon koje će biti poznat i uzrok smrti.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (3)