POLICAJCI SPREČILI MUŠKARCA DA IZVRŠI SAMOUBISTVO: Kako se odvijala drama u Novom Sadu (FOTO)

Lj.P.

28. 12. 2020. u 13:46

DRAMA u zgradi sa brojem 45 na Beogradskom keju u Novom Sadu je završena, a policajci su uspeli da odgovore Ivana K. (43) da nastavi da se samopovređuje i od namere da sebi oduzme život skokom sa visine.

ПОЛИЦАЈЦИ СПРЕЧИЛИ МУШКАРЦА ДА ИЗВРШИ САМОУБИСТВО: Како се одвијала драма у Новом Саду (ФОТО)

Foto: N. Karlić

On je sa povredama koje je sam naneo sebi kolima Hitne pomoći prevezen u Urgentni centar.

Služba hitne omoći je, kako je za „Novosti“ rekao dr Zoran Krulj, portparol ove zdravstvene ustanove, primila poziv u 10.15, njihova medicinska ekipa je intervenisala.

- Čovek je zadobio povrede, zbrinuli smo ga na licu mesta i prevezli u Urgentni centar na odeljenje za reanimaciju – kazao je dr Krulj.

Po dosadašnjim saznanjima, Ivan K. je sebi naneo nekoliko povreda nožem, a zatim je pretio da će skočiti sa terase. Uznemirene komšije su pozvale policiju koja je brzo reagovala, a bio je angažovan i pregovarač.

Kako smo saznali, on u toj zgradi živi zajedno sa majkom, a šta je bio razlog da sebi nanese povrede, i preti skokom sa trećeg sprata, za sada nije poznato.

Tu su osim policajaca bili i vatrogasci koji su raširili dušek ispod terase, a tu je bila i Hitna pomoć.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

VUČIĆ RASTURIO LAŽI LAŽNE DRŽAVE U NJUJORKU: Istina o Kosovu i Metohiji odzvanjala salom - Priština stvara nepodnošljive uslove za život Srba