VATRA JE BUKNULA ODJEDNOM! Detalji požara u Borči u kojem je nastradao Milorad - Komšije bezuspešno pokušavale da ugase stihiju (FOTO/VIDEO)

Š.M.

25. 10. 2020. u 13:44

ВАТРА ЈЕ БУКНУЛА ОДЈЕДНОМ! Детаљи пожара у Борчи у којем је настрадао Милорад - Комшије безуспешно покушавале да угасе стихију (ФОТО/ВИДЕО)

Foto: M.A.

U POŽARU koji je izbio oko 9 časova u porodičnoj kući u ulici 29. novembra u beogradskom naselju Borča, Milorad P. (68) tragično je izgubio život.

Kako smo saznali, on se nagutao dima i ugušio, tako da su lekari mogli da konstatuju smrt.

Prema nezvaničnim informacijama, mogući uzrok požara je šporet na drva uz pomoć kojeg su se grejali.

- U kući je živeo sa sinom, koji je dosta problematičan - kažu nam komšije. 

- Vatra je odjednom krenula da bukti, kada je sin krenuo put grada. Komšija ga je brzo zaustavio i rekao da se hitno vrati. Dok je on došao, vatra je zahvatila više od pola kuće. Nažalost, lekari su mogli samo da konstatuju smrt.

Kako smo saznali, njemu je zbog neplaćenih računa struja isključena već više od osam godina. Ćerka i sin su ispred ulaza plačući nemo posmatrali izgoreli objekat.

- Žena i ja smo se vratili iz marketa kada je odjednom počelo da gori pored nas - priča za "Novosti" Nikola Š., komšija nesrećnog čoveka.

Foto: M.A.

Kuća u kojoj se dogodila tragedija

Vatrogasce su pozvale komšije.

- Prvi smo izašli da crevom gasimo požar, kako bi koliko-toliko zaustavili širenje vatrene stihije. Vatrogasci su ubrzo došli, razbili prozore i krenuli da gase požar. Više od sat vremena je trajalo gašenje, ali spasa za nesrećnog čoveka nije bilo. Živeli su u teškim uslovima, a šteta u kući je ogromna, više od pola objekta je totalno uništeno.

Telo nastradalog pronađeno je u sobi.

Pogrebno je tek posle tri sata došlo i odneo telo nesrećnog čoveka. Kako je došlo do nesreće utvrdiće istraga nadležnih organa.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)