SA NANOGVICOM KRENUO U PROVOD Negotinski bombaš sa pumpe, nakon noćnog izlaska, napao ukućane

S.M.J.

23. 10. 2020. u 09:59

ANDRIJA P. (23) iz Negotina, osuđen nedavno na šest godina i dva meseca zatvora zbog toga što je na benzinskoj pumpi pretio da će aktivirati bombu, uhapšen je jer je u četvrtak noću napustio kućni pritvor i sa nanogvicom krenuo u – provod.

СА НАНОГВИЦОМ КРЕНУО У ПРОВОД Неготински бомбаш са пумпе, након ноћног изласка, напао укућане

Foto: I. M.

Iako ga čeka izvršenje kazne zatvora na koju je osuđen po sporazumu o priznanju krivice sa Višim javnim tužilaštvom, Andrija se u noći između 21. i 22. oktobra provodio u kafiću. Po povratku kući u alkoholisanom stanju napao je svoje ukućane, majku, babu i maloletnog brata, zbog čega su oni pozvali policiju.


Uhapšen je i po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva određeno mu je zadržavanje, nakon čega će biti upućen na saslušanje kod nadležnog tužioca. Kako je prekršio i zabranu izlaženja  iz kućnog pritvora o svemu je obavešten i poverenik za izvršenje vanzavodskih sankcija u Negotinu.

Ovaj Negotinac, poznat po izgredničkom ponašanju, 12. avgusta je sa bombom došao na benzinsku pumpu “Šeik petrol” na ulasku u Negotin, u blizini se koje nalazi još jedna pumpa, preteći radniku sa kojim je i ranije imao nesuglasice da će bombu aktivirati. Kada je došla policija, Andrija je pobegao. Uhapšen je tek krajem septembra na osnovu poternice koja je za njim bila raspisana, kada je u ranim satima zatečen na ulici.

Kako je zaprećena kazna za ovo delo dve do 12 godina, sa tužilaštvom je sklopio sporazum o priznanju krivice i dobio jedinstvenu kaznu zatvora od šest godina i dva meseca.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

VUČIĆ RASTURIO LAŽI LAŽNE DRŽAVE U NJUJORKU: Istina o Kosovu i Metohiji odzvanjala salom - Priština stvara nepodnošljive uslove za život Srba