BMV PREŠAO NA SUPROTNU STRANU: Istraga o pogibiji suvozača u Grdici

G. Ć.

11. 10. 2020. u 13:00

U SAOBRAĆAJNOM udesu koji se pod još nerazjašnjenim okolnostima dogodio u subotu uveče, oko 23.30, u kraljevačkom prigradskom naselju Grdica na Ibarskoj magistrali, na veoma prometnoj deonici puta Kraljevo-Preljina, poginuo je dvadesetpetogodišnji suvozač „bmv“ kraljevačke registracije, dok je četiri godine mlađi vozač teško povređen.

БМВ ПРЕШАО НА СУПРОТНУ СТРАНУ: Истрага о погибији сувозача у Грдици

Foto: Katarina Mihajlović

Kako se pretpostavlja, udes se dogodio kada je „bmv“, krećući se iz pravca Preljine ka Kraljevu, izlazeći iz kružnog toka iz nepoznatog razloga prešao u levu kolovoznu traku i direktno se sudario sa „folksvagenom“ kraljevačke registracije koji je dolazio iz suprotnog smera.

Od siline udarca, „folksvagen“ se odbio i udario u drugi „bmv“ koji se nalazio u koloni vozila.

Zbog teških povreda zadobijenih u udesu, vozač i suvozač „bmv“ su sanitetskim vozilima preveženi u Opštu bolnicu „Studenica“ u Kraljevu. Uprkos naporima dežurnih lekara ove ustanove da mu spasu život, dvadesetpetogodišnji suvozač je, nažalost, ubrzo podlegao povredama, dok je njegov mlađi drugar koji je upravljao automobilom, kako saznajemo, zbrinut sa teškim ozledama.

Zbog udesa, a potom i uviđaja, saobraćaj je na ovoj deonici Ibarske magistrale, na samom ulazu u Kraljevo iz pravca Preljine puna dva i po sata bio u potpunom prekidu, pa su se vozila upućivala na alternativne pravce.

O uzroku ove nesreće u gradu na Ibru samo se nagađa. Nezvanične informacije koje su se pojavile na pojedinim portalima da je vozač bio u alkoholisanom stanju, kao i da je u prethodnom periodu već učestvovao u dva sudara, niko iz ovdašnje policije, kao ni iz nadležnog tužilaštva, nije mogao ni zvanično ili nezvaničnio ni da potvrdi, ni da demantuje.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠOKANTNE PROMENE: Zaboravite tenis kakav ste znali, biće dibidus drugačiji! Evo kako će se ubuduće odvijati