ALEKSANDAR (28) PAO U RUPU DUBOKU 4 METRA Evo kako je došlo do nesreće u kojoj je poginuo radnik, kolege plakale pokušavajući da mu pomognu

Novosti online/ Š.M.

08. 10. 2020. u 14:12

RADNIK Aleksandar P. (28) nastradao je danas u centru Beograda, na uglu ulica Stanoja Glavaša i Kneza Danila, kada ga je zatrpala zemlja.

АЛЕКСАНДАР (28) ПАО У РУПУ ДУБОКУ 4 МЕТРА Ево како је дошло до несреће у којој је погинуо радник, колеге плакале покушавајући да му помогну

Foto: D. M.

Radnik je pao u rupu duboku četiri metra, a potom ga je zatrpala velika količina zemlje.


Pretpostavlja se da ga je zatrpala zemlja iz kašike bagera.

Radnici "Resa gradnje", njih desetak, radili su na postavljanju vodovodnih i kanalizacionih cevi već dve nedelje.

Kako kaže komšinica Marija M., koja se zatekla ovde u trenutku nesreće, prizor je bio stravičan.

- Radovi su tekli normalno kada se se momak okliznuo i pao u rupu duboku nekoliko metara. Zatim je velika količina zemlje pala na njega. Ostali radnici su počeli da plaču i počeli su da otkopavaju zemlju. Momka su vatrogasci izvukli ali mu nije bilo spasa.


Radnici su pozvali Hitnu pomoć, ali na žalost, lekari su mogli samo da konstatuju smrt nesrećnog mladića.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)