OGLASIO SE RECKO NAKON ŠTO SU MU SPALILI AUTOMOBIL: Sumnja na ljude iz Surdulice, nema dilemu ko stoji iza požara (FOTO/VIDEO)

J. S.

27. 09. 2020. u 11:25

NAKON što je potvrđeno da se jutros oko pet sati na meti piromana našao automobil trenera FK Dinamo iz Vranja Dragana Antića, on se oglasio saopštenjem za javnost u kome je izneo sumnje da iza paljevine automobila stoje ljudi iz Surdulice, kao i iza nedavnog incidenta kada su na gradskom stadionu izlepljene plakate na kojima se njemu preti.

ОГЛАСИО СЕ РЕЦКО НАКОН ШТО СУ МУ СПАЛИЛИ АУТОМОБИЛ: Сумња на људе из Сурдулице, нема дилему ко стоји иза пожара (ФОТО/ВИДЕО)

Foto: J.S.

- Postoje video zapisi sa kamera, na kojima se vidi ko je lepio plakate, s tim što te osobe još uvek nisu procesuirane. Nemam dilemu ko stoji iza ovoga. To sam rekao i prošle nedelje za plakate. Ja u Vranju nemam neprijatelje, ne dugujem nikome ništa. Vetar duva iz Surdulice – navodi se u izjavi Dragana Antića Recka.

Podsećamo da je jutros oko pet sati po svemu sudeći zapaljen automobil stranih registarakih oznaka koji je u vlasništvu Dragana Antića – Recka.

Foto: J.S.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna