IZBO GA PRED DECOM I SVE PRENOSIO NA FEJSBUKU: Jezivi detalji ubistva u Kniću, udarao ga nožem u glavu i telo

Novosti online

27. 08. 2020. u 22:11

KRAGUJEVČANINU Draganu B. (55) određeno je zadržavanje do 48 sati zbog sumnje da je u noći između srede i četvrtka ubio Zorana T. (52) u njegovoj kući u selu Čestin u okolini Knića.

ИЗБО ГА ПРЕД ДЕЦОМ И СВЕ ПРЕНОСИО НА ФЕЈСБУКУ: Језиви детаљи убиства у Книћу, ударао га ножем у главу и тело

Foto: D. Dozet/Facebook

Sumnja se da je Dragan B. deo zločina prenosio uživo na Fejsbuku.

- Kad je došao kod žrtve kući, navodno je uključio kameru na telefonu i snimao svađu. Nju je emitovao uživo na Fejsu, ali sam čin ubistva nije - kažu prijatelji uhapšenog, koji tvrde da su taj snimak gledali.

Sumnja se da je zločin izazvao ljubavni trougao u kome su živeli ubijeni Zoran, osumnjičeni Dragan B. i njegova bivša žena Dragana, koja je poslednjih godinu dana živela sa ubijenim, ali se istovremeno vraćala i Draganu B.

- Dragan je oko dva sata iza ponoći, u društvu maloletnog pastorka (15), Draganinog sina, došao do Zoranove kuće. Tu se se posvađali i potukli, a onda je Dragan zgrabio nož i više puta ga zario suparniku u glavu i telo. Čovek je odmah umro - kaže izvor i dodaje da je Dragan B. odmah pozvao policiju i rekao šta je uradio, a zatim mirno sačekao patrolu.

Prema rečima izvora, Zoran i bivša žena uhapšenog upoznali su se pre godinu dana preko Fejsbuka.

- Ona je došla iz Kragujevca da živi sa Zoranom, ali im ljubav nije cvetala. Svađali su se, prijavljivali jedno drugo policiji, pa su na kraju oboje dobili zabranu bliskog kontakta. Dragana je nekoliko puta odlazila od Zorana, vraćala se bivšem, i obrnuto. Ona je definitivno napustila Zorana početkom jula, ali su njihovi kontakti ipak nastavljeni - priča izvor i dodaje:

- Zoran je nedavno prijavio da ga Dragana i Dragan stalno uznemiravaju SMS porukama i preko Fejsa.

Vida S, prva komšinica ubijenog, kaže da je znala da će Zorana da snađe neko zlo.

- Čim se uhvatio ove Dragane, znala sam šta će da bude. Govorila sam mu, upozoravala ga da je ne pušta više u kuću, ali nije slušao. Izbegavala sam svaki kontakt sa njom. Šta ja ima da pričam sa ženom bekrijčinom - priča Vida. Kako kaže, prethodne noći nije čula svađu.

- Spavala sam, kad vidim ispred kapije policijska i pogrebna kola. Ma, odmah mi je bilo jasno da sa Zoranom nešto nije dobro - kaže komšinica.

(Kurir)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri