OVO JE OSUMNjIČENI ZA UBISTVO KOD KNIĆA: Žrtvu izbo nožem po telu i glavi, dete sve gledalo (FOTO)

Novosti online

27. 08. 2020. u 13:09

ОВО ЈЕ ОСУМЊИЧЕНИ ЗА УБИСТВО КОД КНИЋА: Жртву избо ножем по телу и глави, дете све гледало (ФОТО)

Foto: Printskrin Facebook

PROTEKLE noći u okolini Knića se desio stravičan zločin. Muškarac D.B. (55) osumnjičen je da je nožem ubio pedesetdvogodišnjeg muškarca. Posle svađe i tuče, zadao mu je više uboda u telo i glavu usled čega je žrtva preminula na licu mesta.

Osumnjičeni za ubistvo živi u Kragujevcu gde je i uhapšen.

On je tokom protekle noći došao sa sinom u porodičnu kuću žrtve koja je živela sa njegovom nevenčanom suprugom. D.B. je pokušao da je vrati u svoj dom i sa sobom je poveo i dete (15) koje je prisustvovalo zločinu, piše Pink.

Međutim, izbila je svađa, nakon nje i tuča koja je okončana smrću pedesetdvogodišnjeg muškarca.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden u Više javno tužilaštvo u Kragujevcu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)

Pesnik

10.09.2020. 12:19

Ovakve ljude treba skloniti doživotno iz društva,ko će budali verovati da to opet neće počiniti,al možda sam prestrog.Setih se reči čuvenog Ruskog psihijatra mislim "Konjev"da se ne zna šta se dešava sa čovekom koji je podložana na stvaranje ciklona.Da on mora da izvrši zločin i ako zna šta ga čeka al on to mora da izvrši,dal onda te ljude treba žaliti jel naj veća kazna je njegova savest koja će ga pratiti do kraja njegovog života.Na ovo treba da daju odgovor psihijatri i psiholozi,jel ako je on zločin učibijo ne sme mo i mi to da uradimo.