UHAPŠENI NAPADAČI NA STOJMENOVIĆA: Ugostitelj nije hteo da plati reket huliganima, sprovodi se velika istraga u Vranju

J. S.

15. 08. 2020. u 12:41

U VRANjU je u petak uveče policija privela jednu osobu za koju se sumnja da je bila u grupi huligana koja je ispred porodične kuće napala ugostitelja Mišu Stojmenovića, a kada je on pokušao da se skloni u automobil ubacili su unutra zapaljenu baklju i automobil "mini moris", je gotovo u potpunosti, stradao u požaru.

УХАПШЕНИ НАПАДАЧИ НА СТОЈМЕНОВИЋА: Угоститељ није хтео да плати рекет хулиганима, спроводи се велика истрага у Врању

Foto: J. S.

U policiji je Novostima potvrđeno da je uhapšen Vranjanac M.K. (33), kao i da su u toku radnje na otkrivanju ostalih lica koja su učestvovala u ovom napadu.

Stojmenović je za Novosti izjavio da zna ko stoji iza napada, kao i da je jednu osobu prepoznao. Navodno je upravo mladić koga je ugostitelj prepoznao uhapšen.

Iza ovog napada stoji Stojmenovićevo uporno odbijanje da plati reket. Grupa huligana navodno već duži period reketira vranjske ugostitelje tražeći im novac da njihovi lokali ne budu na meti krininala , a ukoliko odbiju upravo oni prave nerede po kafićima.

Nezvanično saznajemo da je slučaj ugostitelja Stojmenoića otvorio širu istragu o ovim događajima koji su u Vranju javna tajna.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (3)

RUSI U ŠOKU: Evakuisali 1.500 takmičara iz Krokusa, nijedan nije stradao od terorista, a sad se bune: Što nas niste spasili ranije? (VIDEO)