ODBIJENO HAPŠENjE MAJE BAĐIKIĆ: Tužilaštvo će se žaliti na odluku Suda u Negotinu

S. M. J. - V. Đ.

11. 08. 2020. u 20:16

ОДБИЈЕНО ХАПШЕЊЕ МАЈЕ БАЂИКИЋ: Тужилаштво ће се жалити на одлуку Суда у Неготину

Kuća u kojoj su živeli Kazimirovići / Foto S. M.Jovanović

VIŠI sud u Negotinu odbio je predlog nadležnog tužilaštva da se Maja Bađikić (26), iz Dupljana, ponovo uhapsi.

Ona se tereti da je u saizvršilaštvu sa Davorom Pernićem (35), iz Jabukovca, prošle godine u zaseoku Velja Vratna, nedaleko od Jabukovca, hicima iz vatrenog oružja ubili Raju Kazimirovića (72), njegovu majku Dragicu (93), sestru Ljubinku Oprikić (76) i sestričinu Draganu Jozeljić (53).

- Na osnovu novih dokaza, od Višeg suda zatražili smo da se Bađikićeva ponovo privede - kažu u VJT. - Takođe, tu meru smo tražili i zbog uznemirenja javnosti, ali je Viši sud naš predlog odbio.

Kako kažu u VJT, oni će se na ovu odluku žaliti Apelacionom sudu u Nišu.

- Bađikićeva se tereti da je ubila Draganu Jozeljić, a zajedno sa Pernićem i Raju Kazimirovića. Davoru se na teret stavljaju i ubistva Dragice Kazimirović i Ljubinke Oprikić - kažu u VJT.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (9)

Vla

12.08.2020. 09:38

@boka1939 - Ne poznajem osobu u koju se sumnja Ali mislim da vi gospodjo nemate pojma o pravosudju, ako nema dokaza nema zatvora, opuske je mogao neko drugi da sa drugog mesta donese u blizini ubijenih, kako to da su tek 6 meseci kasnije pronadjeni

Misa

12.08.2020. 01:57

Ne mogu da verujem , nasli opuske 6 meseci posle i takozvani DNK nakon 6 meseci . Sta reci , nego totalna glupost, to moze samo policija i tztilastvo da vrte u krug, kao neato rade.