IZVUČENE NAGRADE "UZMI RAČUN I POBEDI": Četiri gospodina i jedna dama dobitnici automobila "fijat 500L"

Novosti online

22. 05. 2021. u 17:55 >> 18:15

DRUGO izvlačenje u prolećnom ciklusu nagradne igre "Uzmi račun i pobedi 2021" počelo je u 17:55 časova uz direktan prenos na prvom programu Radio televizije Srbije.

ИЗВУЧЕНЕ НАГРАДЕ УЗМИ РАЧУН И ПОБЕДИ: Четири господина и једна дама добитници аутомобила фијат 500Л

Foto: Printscreen

Svi koji su poslali koverte sa fiskalnim računima mogu da osvoje automobil ili stan u Beogradu.Koverte iz bazena izvukla je glumica Jelena Gavrilović.

DOBITNICI AUTOMOBILA "FIJAT 500L"

1. Ranko Avakumović

2.Goran Stevanović (Niš)

3.Nevenka Milivojević (Vojka)

4.Zorić Žarko (Stari Banovci)

5.Aleksandar Katić (Inđija)

PRAVILA IGRE

Pravila nagradne igre "Uzmi račun i pobedi" su ista kao i ranije: mogu da učestvuju svi punoletni građani Srbije, treba da u koverti imate najmanje 10 fiskalnih računa ili slipova, a minimalna vrednost na računu mora da bude 100 dinara.

- Očekujemo oko dva miliona koverata u večerašnjem izvlačenju, učestvuju sve koverte uključujući i one koje nisu izvučene u prethodnom kolu i tako će biti i u narednom izvlačenju, a takođe i u jesenjem izvlačenju, tako da skupljajte račune i tokom leta - rekao je Radak.

Foto: Printscreen

 

Nagrade su 16 stanova i 60 automobila "fijat 500L".

- Večeras izvlačimo stan u Zemunskim kapijama i 5 automobila. Od 16 stanova 14 je u Zemunskim kapijama, a dva u Beogradu na vodi. Reč je o većim stanovima, dvoiposobnim i trosobnim, nagradni fond je vredan oko tri miliona evra - rekao je Radak.

Vrednost nagradne igre je pre svega u informativnom i edukativnom karakteru da građani saznaju više o sivoj ekonomiji, kako da se snađete ako vam, npr. daju u kafiću međuračun, a ne fiskalni račun na šta ljudi obično ne obraćaju pažnju.

- U sivoj ekonomiji se obrne sedam milijardi evra, to su četiri auto-puta koja gradimo, to su plate za narednih 5-6 godina za zdrastvene radnike i zato je to veliki problem na koji svi moramo da obratimo pažnju - istakao je Radak.

Zahvaljujući nagradnoj igri sada većina građana uzima i gleda u fiskalni račun.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a