ŠANSE ZA DOBAVLJAČE: Virutealni samit železnica jugositočne Evrope i Ujedinjenog kraljevstva

S.B.

25. 02. 2021. u 15:00

KLASTER železnica jugoistočne Evrope (RCSEE) i najveći svetski železnički klaster Rail Alliance iz Ujedinjenog kraljevstva organizuju virtuelni samit železnica jugoistočne Evrope i Ujedinjenog Kraljevstva održati 18. 05. ove godine.

ШАНСЕ ЗА ДОБАВЉАЧЕ: Вирутеални самит железница југоситочне Европе и Уједињеног краљевства

EPA

Jednodnevna on-lajn konferencija će okupiti istaknute govornike, a biće to i prilika da se čuje o za projektima za industriju dobavljača železnica i planove za recipročne trgovinske posete u jesen 2021.

Mreža za železnička istraživanja i inovacije Jugoistočne Evrope (SEERRIN) će predstaviti aktuelne informacije i planove za razvoj širom regiona. SEERRIN su 2020. godine osnovali klaster RCSEE i Univerzitet u Beogradu, Zagrebu i Birmingemu i vrlo brzo je uvećao članstvo koje sada uključuje univerzitete i organizacije železničke industrije u celom regionu jugoistočne Evrope.

- Veoma smo uzbuđeni što zajednički organizujemo ovaj jedinstveni događaj koji približava naše zemlje i naše železničke industrije. Naše partnerstvo traje više od dve godine i sve više jača. Zajedno smo učestvovali na velikom broju uzbudljivih projekata, čiji je ovaj železnički samit još jedan deo - kaže Dragoljub Rajić, direktor Klastera železnica jugoistočne Evrope. - Radujemo se predstavljanju prilika za naše partnere dobavljače iz železničkog sektora na ovom događaju, kao i za sledeći sajam SEE Mobility u Beogradu i poslovnu posetu kompanija iz regiona jugoistočne Evrope Ujedinjenom kraljevstvu koji su planirani za drugu, odnosno treću nedelju septembra.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NIS i KK Partizan obezbedili zimsku opremu za 600 dece