ONA JE GUBITNICA VEČERI: Žena ostala bez automobila u nagradnoj igri Uzmi račun i pobedi, a evo i zašto!

Novosti online

12. 12. 2020. u 18:51

ОНА ЈЕ ГУБИТНИЦА ВЕЧЕРИ: Жена остала без аутомобила у наградној игри Узми рачун и победи, а ево и зашто!

Foto: Printscreen/RTS

MARIJA Milošević iz Niša jedna je od srećnih dobitnika automobila "fijat" 500 L, makar je tako delovalo kada je glumac Luka Raci izvukao kovertu. Međutim, usledio je preokret nakon što je komisija utvrđivala ispravnost koverte.

Marija Milošević nije imala sve podatke u skladu sa pravilima nagradne igre jer nije upisala svoj broj telefona na poleđini, pa komisija nije uvažila njenu prijavu i tako je ostala bez automobila.

U trećem kolu Izvlačenja u okviru nagradne igre Uzmi račun i pobedi 2020. izvučeni su dobitnici vrednih nagrada među kojima je 5 automobila "fijat" 500L i jedan stan u Beogradu, u naselju Zemunske kapije. Stiglo je neverovatnih 4.666,326 koverti.

(Informer)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (5)

Srkiboy

12.12.2020. 22:44

Zašto prvo ne provere ispravnost pisma pa TEK ONDA objavljuju imena dobitnika. Ovo je veoma nehumano i ponizavajuče. Gde Vam je duša?

Maki

13.12.2020. 00:02

Sramota.. Valjda organizator nagradne igre treba da objavi broj telefona na koji dobitnici da se jave.. a ne da vam učesnici u nagradnoj igri šalju svoje brojeve tel.. Nije dobitnik nagrade telefonski aparat nego ljudsko biće..