VUČIĆ NA OTVARANjU GALERIJE BEOGRAD: Sutra počinje sa radom najveći tržni centar u regionu

Tanjug

29. 10. 2020. u 13:18

ВУЧИЋ НА ОТВАРАЊУ ГАЛЕРИЈЕ БЕОГРАД: Сутра почиње са радом највећи тржни центар у региону

Foto: Instagram

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić prisustvovaće sutra otvaranju Galerije Beograd u okviru Beograda na vodi, koja će biti najveći tržni centar u regionu.

Otvaranje je planirano u 08.00 časova, a prisustvovaće i predsednik kompanije Igl Hils Mohamed Alabar.

Galerija Beograd biće biti najveći šoping mol, zabavna i gastronomska destinacija u regionu.

Reč je o tržnom centru na samoj obali Save sa 300.000 kvadratnih metara ukupne površine, 93.000 kvadrata prostora za izdavanje i 3.600 parking mesta.

U okviru objekta biće oko 300 lokala i 50 restorana, kao i bioskop sa više od 1.700 mesta.

U Galeriji će se osim novih brendova predstaviti i već prisutni brendovi sa svojim premijum izdanjima.

Galerija Beograd predstavlja objedinjeni koncept šopinga, zabave i gastronomije kakav do sada kod nas nije viđen.

To će biti jedini evropski tržni centar na obali reke.

U ponudi će biti najbolji svetski i domaći brendovi na jednom mestu, desetine kafića i restorana, dva zabavna kompleksa i bioskop sa najnaprednijom IMAKS tehnologijom.

Inspirisana duhom i ulicama Beograda, Galerija Beograd je i svojevrsni arhitektonski poduhvat koji ovom delu grada daje potpuno novi sjaj.

Staklo i kamen preovlađuju u eksterijeru i savršen su dodatak obali Save, na koju se pruža impresivan pogled iz restorana i kafića.

Unutrašnjost Galerije Beograd ne može se uporediti ni sa jednom građevinom tog tipa u ovom delu Evrope.

Ulice i trgovi podeljeni su u celine koje oslikavaju puls grada, a zahvaljujući fasadama i podovima od prirodnih materijala i plafonu od providnih panela, šetnja kroz unutrašnjost posetiocima daje utisak da su napolju.

Idejno rešenje za Galeriju Beograd radio je prestižni arhitektonski studio Kalison RTKL iz Los Anđelesa, koji stoji iza projekata kao što su Kolumbija centar u Sijetlu i Fešn šou, najveći šoping mol u Las Vegasu.

Galerija Beograd donosi još jednu inovaciju, program lojalnosti Moj Beograd, čiji članovi postaju svi koji preuzmu aplikaciju Galerije Belgrejd.

Skeniranjem računa napravljenim prilikom kupovine u tom tržnom centru, članovi sakupljaju bodove koje mogu koristiti za naredne kupovine.

Prvi koji će imati priliku da kupuju na taj način su dobitnici nagradne igre "Šopinguj kao milioner".

Najsrećniji dobitnik osvojio je dva miliona dinara, drugoplasirani 200.000, a petoro trećeplasiranih po 20.000 dinara. Pored bodova, aplikacija obezbeđuje i brojne popuste i druge pogodnosti.

Otvaranje Galerije Beograd pratiće i sedmodnevni festival, tokom kojeg će svaki dan biti ispunjen sadržajima i raznim aktivnostima.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (52)