MIHAJLOVIĆ: Dogovorena izgradnja manjeg aerodroma

Tanjug

24. 07. 2020. u 18:35

МИХАЈЛОВИЋ: Договорена изградња мањег аеродрома

Foto: Novosti arhiva

MINISTARKA građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović izjavila je da je tokom jučerašnje posete Banjaluci bilo reči o infrastrukturnim projektima, pre svega autoputu i deonici Sremska Rača-Kuzmin, kao i izgradnji jednog manjeg aerodroma za koji će se već od sledeće nedelje tražiti pogodna lokacija.

“Već u ponedeljak će se delegacije sastati i razgovarati o tome i tražićemo najbolju lokacijju za aerodrom a sve u cilju da se što bolje povezujemo u regionu”, rekla je Mihajlović odgovarajući na pitanja novinara u Kruševcu.

Ona je dodala da povezivanje nije samo u interesu Srbije već celog regiona dodajući da su veze Srbije i Republike Srpske neraskidive i da se Srbija trudi da pomogne, podrži i bude uvek i svuda uz svoj narod .

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (4)

Darko

24.07.2020. 22:52

@okolo - Pa ko u tim gradovim zivi???Srbi?? Koji cu u Mostaru ili Dubrovniku??? Treba sto vise aerodroma da se povezemo ...sa Hrvatima i Muslimanima se sigurno necemo ponovo povezivati ..2 Jugoslavije je sasvim dovoljno...NE PONOVILO SE

Bole

25.07.2020. 15:59

@okolo - Ni jedan od tri pomenuta nije u Republici Srpskoj. Ni u jedan od tri ne može da se doprema humanitarna pomoć, prevoz urgentnih bolesnika, za vreme korone ne može da se putuje a iako zatreba da se prevoze neki složeni sistemi, ljudstvo, i tome slično. Samo ono što je u tvom dvorištu je tvoje sve ostalo zavisi od raspoloženja druge strane.