Pogodnostima na NIS Petrol i GAZPROM benzinskim stanicama nikad kraja!

Promo

08. 12. 2021. u 12:46

Propustili ste mogućnost da ostvarite dodatne uštede uz online članstvo u „Sa nama na putu“ program lojalnosti NIS-a?

Погодностима на НИС Петрол и ГАЗПРОМ бензинским станицама никад краја!

Foto: Promo

Ne brinite, jer sada postoji još jedan način da dobijete više uz broj 1 program lojalnosti u Srbiji! Svi potrošači koji postanu online članovi „Sa nama na putu“ programa, uz prvu kupovinu goriva na bilo kojoj NIS Petrol ili GAZPROM stanici do kraja godine mogu da dobiju G-Drive zimski auto glass 3l i to za svega 1 dinar!

Evo kako da u tri laka koraka iskoristite maksimum ovog programa:

1. Putem Google Play-a ili AppStore-a preuzmite „Sa nama na putu“ aplikaciju

2. Kada „skinete“ aplikaciju, izaberite opciju „Želim karticu“.

3. Nakon popunjavanja aplikacionog formulara, Vaš nalog je digitalizovan, postali ste novi član programa lojalnosti „Sa nama na putu“ i možete da uživate u brojnim pogodnostima koje program nudi!

Šta je mobilna aplikacija „Sa nama na putu“? Zapravo, to je Vaša digitalizovana kartica lojalnosti koja Vam omogućava da prilikom svake kupovine ostvarujete mnogobrojne benefite i uštede na svim NIS Petrol i GAZPROM benzinskoj stanicama. Uz „Sa nama na putu“ mobilnu aplikaciju od sada su Vam pogodnosti i uštede uvek na dohvat ruke, u Vašem mobilnom telefonu. Jednostavno, praktično i pre svega sigurno! Zar ne?

Dok fizička kartica košta 250 dinara, onlajn učlanjenje u „Sa nama na putu“ program lojalnosti je potpuno besplatno! I to nije sve - uz Vašu „Sa nama na putu“ karticu možete da uštedite uz svaku kupovinu goriva do 5,50 dinara po litru!

Postanite deo onlajn „Sa nama na putu“ porodice lojalnosti i štedite uz svaku kupovinu na NIS Petrol i GAZPROM benzinskim stanicama!

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

POLICIJA BLOKIRA PRILAZ: Stigao bager u dvorište kuće gde je nestala mala Danka (FOTO/VIDEO)