IZBEGNITE GUŽVE ZA CRNI PETAK: Veliki popusti u Tehnomaniji već od ponoći na sajtu

Promo

24. 11. 2021. u 16:44

STIGAO je dugo čekani Crni petak, verovatno najpoznatiji praznik kupovine na planeti. Pripreme za Crni petak već godinama unazad podrazumevaju, skupljanje novca, sabiranje želja i čekanje u niskom startu da izlete ponude sa velikim popustima.

ИЗБЕГНИТЕ ГУЖВЕ ЗА ЦРНИ ПЕТАК: Велики попусти у Техноманији већ од поноћи на сајту

Foto: Promo

Kako će ove godine izgledati Crni petak kod nas? Nadamo se mnogo pažljivije i racionalnije nego prošle godine, da će se odvijati na distanci i bez nepotrebnih gužvi i tiskanja potrošača. Online kupovina pruža sjajnu mogućnost za sve one koji ne moraju da stanu u red ispred prodavnica, da mogu da kupuju lako i bezbedno, pa čak i pre svih drugih. Jer popusti su već od ponoći počeli na sajtovima.

Trgovci su već odavno spremni, njihova ponuda se ne radi dan uoči, posebne cene i artikli su tu kao i brojna druga iznenađenja. Srbija je zemlja ljudi koji vole da kupuju. Mi nemamo hladnu uzdržanost severnjaka, već onu južnjačku uzavrelu krv za hedonizme raznih vrsta, naročito uživanje u kupovini. Vatromet ponude na sve strane, odeća, obuća, kozmetika, razne sitnice.. iz izloga prodavnice roba vas doziva glasno!

Velika je draž kada dočekate Crni petak i tehnički uređaj koji ste dugo merkali po neverovatnoj ceni. Cena je pala, i to tačno kada je sat otkucao ponoć. Ako ste kupac televizora, laptopa, veš mašine, telefona ili možda nekog drugog uređaja „Tehnomanija“ je prava destinacija za vas jer Crni petak, će trajati čak 7 dana, od 24. do 30.11.

Uživajte u bezbednoj kupovini. Crni petak u prodavnicama Tehnomanije i na sajtu www.tehnomanija.rs.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)