PREMINUO NOVINAR "NOVOSTI" MILAN DRAŽILOVIĆ: Odlazak Draže, čoveka velikog srca

I. L.

20. 05. 2021. u 16:45

U BEOGRADU je u 53. godini preminuo Milan Dražilović, dugogodišnji novinar i urednik "Večernjih novosti" i nekadašnje revije "Zov" i odgovorni urednik "Enigme".

ПРЕМИНУО НОВИНАР НОВОСТИ МИЛАН ДРАЖИЛОВИЋ: Одлазак Драже, човека великог срца

Foto: Privatna arhiva

Draža, kako su ga svi zvali, umro je posle intervencije na srcu. Prošle godine uspeo je da pobedi koronu, ali ga je, nažalost, izdalo njegovo veliko novinarsko srce. A, bio je pravo srce od čoveka. Kao dugogodišnji predsednik sindikata "Novosti" pomagao je svima koji su mu se obratili. Iako narušenog zdravlja, više je gledao da pomogne drugima nego sebi.

Imao je jedinstven dar da mlađe saradnike na sebi svojstven način uputi u tajne novinarstva. Bio je tihe i blage naravi, a svoju dobrotu i talenat prenosio je i na druge. Po tome će ga pamtiti mnoge njegove kolege.

Ne tako davno zbog lošeg zdravlja otišao je u invalidsku penziju. Ali, svoje "Novosti" i drugare nije zaboravljao i često im se javljao. Tako da nas je ova tužna vest iznenadila i teško pogodila.

Naš Draža bio je veseljak, voleo je život i znao je da u njemu uživa. A najviše je uživao sa svojom suprugom Tanjom, takođe novinarem i sinom Antonijem.

Vreme i datum sahrane biće naknadno objavljeni.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

DANAS JE DOBAR DAN ZA SRBIJU: Vučić se oglasio sa važnim vestima (FOTO)