TUGA ZBOG SMRTI POZNATOG VODITELJA: Sarapa u suzama - Planirali smo da danas proslavimo rođendan (VIDEO)

Novosti online

18. 05. 2021. u 17:39

POMOĆNIK glavnog i odgovornog urednika informativnog programa Televizije Pink i urednik Televizije Vesti, Aleksandar Vasić, iznenada je preminuo u 58. godini.

ТУГА ЗБОГ СМРТИ ПОЗНАТОГ ВОДИТЕЉА: Сарапа у сузама - Планирали смо да данас прославимо рођендан (ВИДЕО)

Foto: TV Pink printskrin

Voditelj i novinar Predrag Sarapa je rekao da su on i Vasa danas planirali da prolsave njegov rođendan, ali se to nije ostvarilo.

- Svaka njegova šala je bila podsticajna za razmišljanje - kazao je Sarapa.

Dragi Vaso, ostaješ u našim srcima, nećemo te zaboraviti, dodao je on.

Glavni i odgovorni urednik informativne redakcije Televizije Pink Goran Gmitrić je rekao da se u redakciji svakodnevno prepičavaju Vasine šale, ali i njegov optimizam.

- Vasa nije bio samo moj kolega, bio je moj prijatelj. Imao sam osećaj da će me do jutra u svom stilu, bio je duhovit, nazvati i reći: "Plačeš, plačeš... Žao ti je, prešao sam te". To se nije desilo... i danas sedim u kancelari i čini mi se da će da dođe i kaže: "Šefe, hoćemo li da pijemo kafu? - rekao Gmitrić.

On je, kroz suze, dodao da je Vasa jedan od retkih ljudi koji vam priraste za srce, kada ga upoznate shvatite koliko ima ljudske topline u njemu i dobrote.

- Vasa je najponosniji bio kada su ga birali da uđe u RRA. Govorio je: Za mene je glasalo 252 ljudi, dvotrećinska većina...- kaže Tanja Vandoro.

Kolege su kroz suze pričale o Vasi.

(Pink)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!