PETAR JE NESTAO U BEOGRADU: Prvog maja otišao na VMA, od tada mu se gubi svaki trag

Novosti online

05. 05. 2021. u 10:50

PETAR Simić (82) je prvog maja otišao na pregled u ambulantu Hitne pomoći na VMA. Nakon, kako porodica tvrdi, čekanja na pregled, navodno je napustio ambulantu i od tog dana u 14 sati mu se gubi svaki trag.

ПЕТАР ЈЕ НЕСТАО У БЕОГРАДУ: Првог маја отишао на ВМА, од тада му се губи сваки траг

Foto: Instagram/Moj Beograd

- Imao je bolove i zbog toga je otišao u ambulantu na pregled. Tamo je čekao šest sati i izgleda je, ljut što nije primljen, samovoljno napustio ustanovu. Majka se čula s njim oko 14.45, nije bilo nikakvih naznaka da neće da se vrati kući, samo je bio besan. Nakon toga više nije bio dostupan, pretpostavljamo da mu se ispraznila baterija. Od tada nemamo nikakve informacije o njemu - rekla je Maja. ćerka nestalog čoveka.

Prema njenim rečima, nestanak je sutradan prijavljen Policijskoj upravi "29. novembar".

Iz Hitne pomoći na VMA kažu da je Petar bio u čekaonici, ali da nije pregledan.

- On je čekao pregled, ali nije bio pregledan. Samovoljno je otišao. Ne mogu da shvatim da je samo tako nestao. NJegova supruga je zvala, pa došla oko 19 sati. Rekla je da su se poslednji put čuli nešto pre 15 sati. Proverila sam u sistemu i videla da je upisan u 8.40 sati ujutru. Nije predat u ambulantu, bio je samo u čekaonici. Suprugu sam pitala da li je dementan, ona je rekla da nije. Kada je kasnije pozvala njegova ćerka, rekla je da jeste dementan. Ukoliko je to istina, ne znam zašto su čoveka ostavili da čeka sam. Mnogo nam je žao što se tako nešto dogodilo - kaže medicinska sestra sa VMA.

NJegova ćerka ipak tvrdi da Petar nije dementan, da je "pri zdravoj svesti i funkcionalan" i da je ovo prvi put da je otišao negde i da se nije vratio, te da je porodica upravo zbog toga i zabrinuta.

Petar je u trenutku nestanka na sebi imao svetlo sivu trenerku, crne patike i torbicu preko ramena.

(Telegraf)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)