NOVA SLIKA PATRIJARHA PORFIRIJA KAKO PEŠAČI: Deli se društvenim mrežama uz komentar "Jevanđelski put od 9 kilometara" (FOTO)

Novosti online

04. 05. 2021. u 13:55

NA društvenim mrežama na Veliki petak pojavila se fotografija patrijarha Porfirija kako pešači preko mosta "Gazele".

НОВА СЛИКА ПАТРИЈАРХА ПОРФИРИЈА КАКО ПЕШАЧИ: Дели се друштвеним мрежама уз коментар Јеванђелски пут од  9 километара (ФОТО)

Foto: Facebook

NA društvenim mrežama na Veliki petak pojavila se fotografija patrijarha Porfirija kako pešači preko mosta "Gazele". Prvu fotografiju objavio je Vladimir Đorđević koji je uslikao patrijarha s leđa, uz objašnjenje kako je zabeležio fotografiju.

Za mnoge je fotografija koja je objavljena na društvenim mrežama, na kojoj se vidi kako NJegova svetost patrijarh srpski Porfirije pešači Mostarskom petljom, bila iznenađenje, ali ne i za one koji ga poznaju.

- Poglavar SPC na posao u Patrijaršiju dolazi bez službenog automobila, ali je sada zabeleženo i fotografijom pa je i javnost upoznata - rekli su iz Patrijaršije.

Par dana kasnije na Fejsbuku na grupi "Ne damo svetinje", objavljena je nova slika patrijarha uz komentar "Jevanđeljski put od 9 kilometara".

Foto: Facebook

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (3)

Vernik

04.05.2021. 17:14

Sa osobitim postovanjem za Patrijarha, mislim da Patrijarh ne bi smeo da ide bez obezbedjenja. Tako je nekada radio i Patrijarh Pavle pa su ga nadlezni upozorili da to nije dobro. Pogotovo danas kad kriminala u Beogradu ima vise. Nikad neznas kome je u interesu da izazove krvoprolice u narodu zbog Patrijarha ili bilo koje licnosti na vrhu Srbije. Hristos Voskrese!

Miki Zg

04.05.2021. 18:36

Gosp .Porfirije je 7 god. bio mitropolit ZG-Slovenske mitropolije .Mi Zagrepčani ga znamo kakva je to svjetovna ,duhovna ,filozovska gromada bila .Prije i sada Čovjek na pravom mjestu !