NOVINARKI N1 ZASTALA KNEDLA U GRLU: Voditeljki vesti neprijatno zato što je u Srbiji lečenje korone bolje nego u Francuskoj (VIDEO)

Novosti online

31. 03. 2021. u 18:42

BORIS Petrović, filolog gostovao je na televiziji N1 kod voditeljke Tatjane Aleksić. On je preneo svoja iskustva iz Pariza koji je trenutno u "lokdaunu" zbog borbe protiv epidemije Kovida 19.

НОВИНАРКИ Н1 ЗАСТАЛА КНЕДЛА У ГРЛУ: Водитељки вести непријатно зато што је у Србији лечење короне боље него у Француској (ВИДЕО)

Foto: Printskrin

Petrović je, između ostalog, uporedio svoje iskustvo sa lečenjem korone u Srbiji sa iskustvima svojih prijatelja koji su se lečili u Francuskoj. On je istakao da je u Srbiji sve mnogo bolje organizovano, odnosno da su lekari koji rade sa kovid pacijentima mnogo pažljiviji i više angažovani.

- Stiče se utisak, barem ako ja poredim svoje iskustvo koji sam preležao tu u Srbiji, sa nekim od mojih prijatelja koji su preležali u Francuskoj, stiče se utisak da je kod nas to nekako pažljivije prema pacijentu i da je veći lekarski angažman i da je to nekako bolje izvedeno. 

Dok je Petrović hvalio naše lekare, moglo se videti da je voditeljki izuzetno neprijatno zbog pohvala iznetih na račun naših lekara i zbog toga što je kod nas situacija bolja nego u Francuskoj.

- Eto pozdrav za naše lekare - promucala je voditeljka. 

Kako je sve izgledalo možete pogledati u priloženom snimku:

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024