GAVRILOVA MAMA O LAŽNIM PONUDAMA NA AUKCIJI: Ovo je, posle dijagnoze, nešto najgore što sam čula!

Novosti online

31. 03. 2021. u 10:44

USHIĆENJE i bezgranična sreća zbog astronomski velike svote novca koja je ponuđena za bolesnog dečaka Gavrila Đurđevića na licitaciji kapitenske trake fudbalera Kristijana Ronalda, splasnuli su u svega nekoliko sekundi, jer je ponuđena suma od preko milijarde dinara bila samo nečija neslana šala.

ГАВРИЛОВА МАМА О ЛАЖНИМ ПОНУДАМА НА АУКЦИЈИ: Ово је, после дијагнозе, нешто најгоре што сам чула!

FOTO: Facebook/Za Gavrilovu pobedu

Za pomoć malenom Gaši licitira se na sajtu Limundo, a izuzetno velike svote novca navele su njihov tim da provere svaku ponudu. Ubrzo se ispostavilo da je brdo ponuda lažno, te je tako sa 1.280.000.000 dinara, prava ponuđena cena spala na 10.000.000.

Gavrilovi roditelji razočarani su i tužni zbog načina na koji se neko poigrao sa životom njihovog bolesnog deteta.

- Znate kakav je osećaj? Grozan. Ovo je, posle dijagnoze Gavrilove, nešto najgore što sam čula. Jako je ružno, jako. Najpre mi je bilo nerealno kada sam videla tu svotu od milijardu dinara. A onda sam pomislila: "Jao, pa ovim parama će sva bolesna deca moći da se izleče" - kaže Nevena za Telegraf.rs.

Kako dodaje, onda je, kao hladan tuš, usledio razočaranje, kada su neverovatno visoke ponude na sajtu Limundo počele da se brišu.

- Bila sam jako srećna prvo, ali posle brisanja tih ponuda... Ne znam razlog tome, ne mogu to da razumem. Ne znam šta da kažem. Ko su ti ljudi? Najlakše mi je da verujem da su deca, da je to neka dečija igra. Jer, ne želim da verujem da je neka odrasla osoba mogla namerno da sabotira humanitarnu licitaciju za dete - ističe Gašina mama.

Foto: Printsrkin

 

Nevena kaže da se javila i mladiću Đorđu koji je pronašao traku na terenu i postavio aukciju za Gavrila, a kako dodaje, želi da apeluje na sve ljude da novac za njenog sina nije sakupljen i da je bitno da se nastavi sa uplatama i SMS porukama.

Podsetimo, vatrogasac Đorđe Vukićević, pronašao je na terenu kapitensku traku koju je Ronaldo u naletu besa bacio na travu Marakane dok je izlazio sa terena, nezadovoljan što mu nije priznat očigledan gol protiv Srbije u poslednjim minutima meča.

Ukoliko želite da pomognete malom Gavrilu, to možete da uradite na sledeće načine:

Slanjem SMS poruke: Upišimo 973 i pošaljimo SMS na 3030

Slanjem SMS poruke iz Švajcarske: Upišimo human973 i pošaljimo SMS na 455

Uplatom na dinarski račun: 160-6000000844014-95

Uplatom na devizni račun: 160600000084402853

IBAN: RS35160600000084402853
SWIFT/BIC: DBDBRSBG

Uplatom platnim karticama putem linka: E-doniraj

Uplatom sa vašeg PayPal naloga putem linka: PayPal

Skeniranjem NBS IPS QR kod-a na vašoj mBanking aplikaciji: NBS IPS QR kod

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)