IMAMO ODLIČNE VESTI: Počela prijava za Srednju medicinsku i IT gimnaziju - školu koja brine o svojim učenicima

Promo

22. 03. 2021. u 15:00

VREME upisa u srednje škole se bliži i svi roditelji, ali i njihova deca su na mukama.

ИМАМО ОДЛИЧНЕ ВЕСТИ: Почела пријава за Средњу медицинску и ИТ гимназију - школу која брине о својим ученицима

Foto: Promo

Kako vole da kažu oni, koji su to „pregrmeli“, ko nije bio u toj situaciji, zapravo i ne može da razume koliki sres celokupna priča oko upisa srednje škole izaziva. Čini se da je podjednaka briga i kod roditelja i kod dece.

Sa jedne strane, deca brinu da li će dobro uraditi prijemni, te da li će imati dovoljno bodova da mogu da upišu srednju školu koju žele.

Sa druge strane, roditelji brinu da se deci možda baš i neće naročito dopasti izabrana škola, te da će se to odraziti i na njihov školski uspeh.

I tako se vrte u krug. Svako sa svojim brigama. Tako sve, dok ne otkriju školu, koja će u potpunosti odgovoriti i na zahteve svršenih osmaka, ali i na zahteve njihovih roditelja.

Rešenje je zapravo vrlo jednostavno.

Bez obzira da li živite u Beogradu ili Kragujevcu, a možda i u Novom Pazaru, imamo odlične vesti za vas.

U svim tim gradovima postoji Srednja medicinska i IT gimnazija. Škola koja može po svim parametrima da parira najkvalitetnijim i državnim i privatnim školama u našoj zemlji.

Foto: Promo

 

Konkretno, učenici u Beogradu i u Novom Pazaru imaju mogućnost da u okviru ove škole pohađaju nastavu za obrazovni profil medicinska sestra - tehničar, koji je četvrtog stepena. A kada su u pitanju mladi Kragujevčani, njima ova škola nudi kako mogućnost školovanja za zanimanje medicinska sestra - tehničar, tako isto i za zanimanje elektrotehničar informacionih tehnologija. Sem toga, ova srednja škola u Kragujevcu upisuje i učenike, koji žele da po završetku školovanja steknu zvanje grafički dizajner.

Praktično jedino što je njihova obaveza jeste da izvrše prijavljivanje. Zatim će roditelji, odnosno zakonski staratelji deteta biti u obavezi da ispoštuju sva pravila u vezi sa upisom deteta.

I to nije sve!

Srednja medicinska i IT gimnazija ne samo da je škola, koja funkcioniše prema smernicama Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije, već je i škola koja i te kako brine o svojim učenicima, ali i o njihovim roditeljima. Svesni činjenice da zakonske zastupnike dece uvek najviše u slučaju privatnih škola brine plaćanje, ova škola im pruža mogućnost da školarinu plate po ceni, koja je u potpunosti primerena trenutnoj platežnoj moći građana naše zemlje.

Sem toga, u pitanju je srednja škola koja neprekidno nastoji da unapredi kvalitet nastave. U tom smislu ne samo da učenicima nudi najkvalitetniju opremu u učionicama, koje su opremljene uz maksimalno poštovanje važećih standarda na svetskom nivou, nego posebnu pažnju posvećuje i vrlo bitnom segmentu školovanja – praktičnoj nastavi. Sa puno pažnje se biraju partneri, među najuspešnijim pravnim licima kako u Beogradu, tako isto i u Kragujevcu i u Novom Pazaru. Na taj način se učenicima pruža mogućnost da tokom praktične nastave stiču znanja od najboljih u okviru određene struke.

Sada kada ste saznali koje je najbolje rešenje, vrata Srednje medicinske i IT gimnazije u Beogradu, Novom Pazaru i Kragujevcu su vam širom otvorena!

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)