ŠTA ĆE BITI SA FAKULTETIMA? Rektorka Ivanka Popović: Ovako će biti organizovana predavanja u narednom periodu

Lj.B.

26. 11. 2020. u 13:34

FAKULTETI su u zavisnosti od specifičnosti studijskih programa koje izvode već prilagodili svoj rad pandemiji.

ШТА ЋЕ БИТИ СА ФАКУЛТЕТИМА? Ректорка Иванка Поповић: Овако ће бити организована предавања у наредном периоду

Foto: Aleksa Stanković

Sa rastućim brojem zaraženih, a u skladu sa preporukama Kriznog štaba, fakulteti će najveći deo svojih aktivnosti u sledećem periodu obavljati na daljinu.


Ovo je za „Novosti“ izjavila rektoka Univerziteta u Beogradu prof. dr Ivanka Popović, nakon odluke Kriznog štaba koji je preporučio da i visokoškolske ustanove nastavu drže na daljinu. Ipak, fakultetima je ostavljeno da sami odluče kako će se odvijati nastavni proces, a većina njih je još na početku školske godine u oktobru nastavu organizovala po kombinovanom modelu – teorijska predavanja onlajn, a praktične vežbe uživo u prostorijama fakulteta.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

RED SUNCA, PA RED KIŠE: Evo kakvo nas vreme očekuje danas