ZATVOREN AUTOPUT KA KELEBIJI: Prekid saobraćaja na „Ipsilon“ kraku kod Subotice

J.L.

20. 11. 2020. u 13:32

ZBOG izgradnje natputnjaka na Miljkutskom putu danas i sutra biće obustavljen saobraćaj na deonici „Ipsilon“ kraka Koridora 10.

ЗАТВОРЕН АУТОПУТ КА КЕЛЕБИЈИ: Прекид саобраћаја на „Ипсилон“ краку код Суботице

Automobili stradaju zbog lošeg stanja ulica

Kako je saopštilo JP „Putevi Srbije“ od petka, 20. novembra, od 7 časova, do subote, 21. novembra do 18 časova, bitće obustavljen saobraćaj na putu 1. B reda, na deonici od graničnog prelaza Kelebija do Subotice i od Subotice do Bajmoka.


-U tom periodu saobraćaj će se odvijati obilaznim putem kroz Suboticu, odnosno kružnom raskrsnicom Kelebija - Karađorđev put - Somborski put - kružna raskrsnica Subotica (Sombor), a biće regulisan projektovanom saobraćajnom signalizacijom – najavljuju u „Putevima Srbije“.

Zbog izgradnje Miljkutskog puta, odnosno radova na delu puta od kružnog toka do granice, sav teretni saobraćaj će ići starim putem, kroz Suboticu, preko Zagrebačke ulice, ka Kelebiji.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

MIG NADLEĆE PEŠTER: Sve je spremno za silovit završetak Vihora 2024 (VIDEO)