SRCE MI JE PUNO DANAS, HVALA ŠTO STE ODABRALI DA SLUŽITE SVOM NARODU: Ministar Stefanović se obratio budućim policajcima (FOTO+VIDEO)

Novosti online

24. 09. 2020. u 16:00

MINISTAR unutrašnjih poslova dr Nebojša Strefanović obratio se polaznicima 23. i 24. klase Centra za osnovnu policijsku obuku na svom Fejsbuk i Tviter nalogu nakon svečanosti u Makišu, podelivši najlepše trenutke s današnje promocije.

СРЦЕ МИ ЈЕ ПУНО ДАНАС, ХВАЛА ШТО СТЕ ОДАБРАЛИ ДА СЛУЖИТЕ СВОМ НАРОДУ: Министар Стефановић се обратио будућим полицајцима (ФОТО+ВИДЕО)

Foto: Fejsbuk i Tviter/Nebojša Stefanović

- Srce mi je puno danas jer vas vidim nasmejane. Ponosan sam na to što vas je ovih meseci povezalo, pre svega, drugarstvo. Budite dobri policajci, ali i dobri drugari i kolege. Držite se uvek zajedno i čuvajte jedni druge. Ova su prijateljstva za ceo život - napisao je ministar. - Kada pogledam u ove redove novih momaka i devojaka u plavoj uniformi i njihove kolege koje svakog dana štite bezbednost naše zemlje, prva reč koja mi padne na um je poverenje.

On je dodao:

Želim vam da budete dobri policajci. Da nosite uniformu sa ponosom. Da se ponosite i tom plavom bojom i zastavom Srbije koja je na vašem ramenu.

Zato hoću da vam kažem HVALA što ste odabrali da služite svom narodu. Želim vam da budete dobri policajci. Da nosite uniformu sa ponosom. Da se ponosite i tom plavom bojom i zastavom Srbije koja je na vašem ramenu.

Živela Srbija!

Srce mi je puno danas jer vas vidim nasmejane. Ponosan sam na to što vas je ovih meseci povezalo, pre svega,...

Posted by Nebojša Stefanović on Thursday, September 24, 2020

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!