STIŽE HLADAN TALAS: Evo kada se vreme menja

Tanjug

22. 09. 2020. u 19:31

U SRBIJI će sutra ujutro i pre podne biti pretežno sunčano ili malo oblačno, posle podne promenljivo i toplo, ponegde s kratkotrajnom kišom i pljuskovima uz mogućnost grmljavine.

СТИЖЕ ХЛАДАН ТАЛАС: Ево када се време мења

Foto: Tanjug

Vetar će biti slab i umeren, na jugu Banata pre podne, a u planinskim predelima posle podne povremeno jak, južni i jugozapadni. Jutarnja temperatura od 8 C po kotlinama jugozapadne i južne Srbije do 20 na jugu Banata, najviša dnevna od 26 do 30 C, saopštio je RHMZ.

U Beogradu pre podne pretezno suncano, posle podne promenljivo oblacno i toplo, na sirem području je moguća kratkotrajna kiša ili pljusak. Vetar slab i umeren, južni i jugoistočni, posle podne u slabljenju i skretanju na jugozapadni. Jutarnja temperatura od 13 do 18 C, najviša dnevna oko 29 C.

Foto: Tanjug

Izgledi vremena u Srbiji za sedam dana - do 30. septembra:

Do petka promenljivo oblačno i toplo sa najvišom temperaturom u većini mesta od 27 do 30 stepeni i retkom pojavom kratkotrajne kiše i pljuskova uz mogućnost grmljavine, uglavnom u centralnim, zapadnim i južnim krajevima.

Zatim hladnije, za vikend i početkom naredne sedmice pretežno oblačno, mestimično sa kišom i pljuskovima sa grmljavinom, koji će od utorka uz promenljivu oblačnost biti ređa pojava.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

GLOBALNI FORUM O ETICI VEŠTAČKE INTELIGENCIJE: Ka razumevanju i upravljanju novim izazovima