PREČICOM DO LEKARA: Onlajn savetovalište za dijabetičare

B. R.

21. 09. 2020. u 12:57

Dijabetološki savez Srbijem posle letnje pauze sutra nastavlja sa onlajn savetovalištem "Poveži i podrži", koje okuplja endokrinologe i psihologa sa idejom da borbu za dobrom kontrolom šećera, olakša kako u doba vanrednog stanja, tako i u narednim mesecima.

ПРЕЧИЦОМ ДО ЛЕКАРА: Онлајн саветовалиште за дијабетичаре

Foto: Depositphotos

Prvi sastanak u ovom nizu se održava sutra 22.9. od 18 sati, a svi zainteresovani mogu da se priključe jednim klikom na link koji će biti postavljen na FB stranici Dijabetološkog saveza Srbije i njihovom zvaničnom website http://www.diabeta.net.

Ovoga puta online savetovanje će se održavati jednom mesečno, ali će se pored endokrinologa i psihologa, uključiti i lekari drugih specijalnosti koji će zajedno pokušati da odgovore na sva pitanja i dileme oko dijabetesza.Svi slušaoci mogu da postavljaju pitanja lekarima u vezi sa svojim dilemama kada je kontrola dijabetesa u pitanju, a kroz zanimljive i veoma korisne radionice koje psiholog vodi, i da upoznaju još neke načine kako da se borba sa dijabetesom učini lakšom i prihvatljivijom.

Značaj ovog projekta, pored toga što se prvi put organizuje u Srbiji, veliki je kako za osobe obolele od dijabetesa, kojih je u Srbiji oko 730.000, tako i za članove porodica, ali i za sve one koji žele da čuju nesto više o zdravim navikama i kvalitetnijem životu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024