GORAN VESIĆ: Marković je Rastka Nemanjića zamonašio ispod ikone Setog Save, a sada sebi daje za pravo da proziva Kusturicu

Novosti online

20. 08. 2020. u 18:56

ZAMENIK gradonačelnika Beograda Goran Vesić reagovao je na svom fejbuk provilu na komentare Gorana Markovića o Emiru Kusturici i njegovom miššljenju o spomeniku Stefanu Nemanji.

ГОРАН ВЕСИЋ: Марковић је Растка Немањића замонашио испод иконе Сетог Саве, а сада себи даје за право да прозива Кустурицу

Foto: P. Mitić

On je na napisao:

Goran Marković proziva Emira Kusturicu zbog spomenika Stefanu Nemanji!? Onaj isti Goran Marković koji je bio član žirija RTS za izbor scenarija za seriju o Nemanjićima za koju su potrošeni milioni evra, a koja je bila potpuni fijasko kako prema mišljenju kritike, tako i publike.

Isti Goran Marković odlučio je kako će da izgleda serija o Nemanjićima. Serija u kojoj su Nemanjići prikazani kao uličari, a ne kao vladari. Serija u kojoj se Rastko Nemanjić zamonašio ispod ikone Svetog Save!?

Emira Kusturicu kritikuje Goran Marković koji je pozivao umetnike da napuste pozorišta i institucije kulture da ne bi podržali Vučića. Isti taj Goran Marković koga RTS plaća za snimanje serija i filmova.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

POLICIJA BLOKIRA PRILAZ: Stigao bager u dvorište kuće gde je nestala mala Danka (FOTO/VIDEO)