DOKTOR STEVANOVIĆ VRAĆA IZ MRTVIH: Pacijent izlečen od korone 45 minuta hvalio direktora Infektivne klinike!

Novosti online

sreda, 22. 07. 2020. u 21:36

ДОКТОР СТЕВАНОВИЋ ВРАЋА ИЗ МРТВИХ: Пацијент излечен од короне 45 минута хвалио директора Инфективне клинике!

Foto: Tanjug

IAKO se poslednjih dana sipa drvlje i kamenje na članove Kriznog štaba pojavio se tvit u kojem se hvali požrtvovanost direktora Infektivne klinike Goran Stevanović.

Naime jedan od pacijenata koji se lečio i izlečio od korone na Infektivnoj klinici po izlasku iz bolnice u susretu sa svojim prijateljem imao je samo reči hvale za doktora Stevanovića, a on je na svom tviter nalogu preneo njegove impresije iz Infektivne klinike.

- Prijatelj izašao sa Infektivne pre 3 dana, izlečen, bio prilično loše. 45 minuta mi je pričao o Dr. Stevanoviću. Kaze, čudo od čoveka, ne ide kući, sa svakim pacijentom se šali, sve prati, sve zna. Terapijom vraća iz mrtvih. Kaže, od 13 dana 11 je bio u viziti, dolazio uveče, sam, stalno je tu - napisao je ovaj čovek na Tviteru.

(Kurir)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (7)

Sandra

22.07.2020. 22:04

Koliko sam ja razumela pismo lekara koji kritikuju Krizni štab nije namenjen dr Goranu Stevanoviću jer je on jedini iz tog štaba koji odgovorno i konkretno radi u kovid bolnici i spašava živote, već je kritika namenjena onim "administrativnim" kabinetskim lekarima koji pričaju o brojkama zaraženih, a u bolnicu nisu ušli deset i više godina.

Verujem

22.07.2020. 22:35

За њега се то све видело од почетка.Човек воли свој посао и ради га савесно и одговорно.Никада не можеш да имаш праву слику док и сам не засучеш рукаве.Тек онда схватиш право стање.Жив био.

Beli

23.07.2020. 22:52

@Car Dušan - ..niko nije problem , ljudi rade svoj posao najbolje sto znaju i mogu..ako ti znas bolje prikljuci se..predlozi boljeg, pun kofer je vas strucnjaka smaraca ! Na crtu pa pametuj! Ovaj momak dr G.Stevanovic je pravi profesionalac, izuzetan strucnjak, skroman tih nenametljiv , ako je bolji strucniji od drugih ne znaci da nj kolege ne zasluzuju respect, divljenje i postovanje..naprotiv svi su oni heroji naseg doba..svaka im cast !