ŠOK-OBRT: Teodorovići hteli da se reše svoje bebe, pa prijavili da je tuđa?!

V. MITRIĆ

20. 07. 2020. u 08:02

NOVOROĐENČE koje je u petak, navodno, pronašao Dragan Teodorović u svom dvorištu u selu Klenje, zapravo je njegovo i njegove venčane supruge Dragane!? Do ovog veleobrta došlo je zahvaljujući istrazi policajaca u Bogatiću, a bračni par je veći deo dana, u nedelju, proveo na saslušanju u Policijskoj stanici u tom mestu.

ШОК-ОБРТ: Теодоровићи хтели да се реше своје бебе, па пријавили да је туђа?!

Foto: V.N.


- Poremećeni porodični odnosi doveli su do ovakvog događaja sa bebom - kaže naš izvor blizak istrazi.

- Supružnici dugo vremena nisu razgovarali, a kako već imaju odraslu decu, možda ih je pomalo bilo i stid da u pedesetim godinama dobiju prinovu.


Supruga Dragana zaposlena je u Lipolistu kod jednog proizvođača cveća, i nije se poslednjih desetak dana pojavljivala na poslu, pa je i ova okolnost izazvala pažnju policajaca. Takođe, suprug se jednom prijatelju poverio da je ona trudna i da je u četvrtom mesecu, pa su je inspektori zamolili da ode na pregled.


- Kada je suočena sa mogućnošću ginekološkog pregleda, supruga Teodorovića priznala je da se upravo porodila. Najverovatnije je da se porođaj dogodio u kući, ostalo će reći istraga, a u ovom času najvažnije je da je dete živo i zdravo - kaže naš sagovornik.


Iako priča deluje potpuno bizarno, u odbranu bračnog para naši sagovornici kažu da, ipak, beba nije ostavljena na ulici, kako je to Dragan prikazao. On je čak i medijima, dan ranije, objašnjavao da je, navodno, čuo automobil ispred kuće, pa izašao da proveri da li je sve u redu sa traktorom.

DEČAK U DOBROM STANjU

OSTAVLjANjE živog i zdravog muškog deteta u travi, u Mačvi je izazvalo čuđenje, a ovim povodom oglasio se i ministar za rad Zoran Đorđević, koji je izrazio spremnost da se lično uključi u slučaj. U porodilištu Opšte Bolnice "Dr Milenko Marin" u Loznici su nam potvrdili da je beba u dobrom stanju.


Da bi zavarao trag, Teodorović je inspektorima u Bogatiću poverio kako je imao emotivnu vezu sa jednom Šapčankom, te da mu je ona, navodno, rodila dete i ostavila ga na pragu. Međutim, ovo je odmah provereno i ispostavilo se da žena nema nikakve veze sa trudnoćom.


- Ja sam iz patrijarhalne mačvanske porodice i nisam mogao da verujem svojim očima kada sam video bačenu bebu. Imam troje dece i zaista ne znam šta da kažem o ovom slučaju - pričao je uzbuđeno Teodorović u subotu, za jednu televiziju.


Prema našim saznanjima, Teodorović je nedavno, zbog ličnih problema, navodno, pokušao da se ubije i popio je sonu kiselinu.


Da li će bračni par biti procesuiran ostaje da se vidi, ali istražitelji koji su vrlo prilježno radili na razotkrivanju, kažu da svakako postoje razlozi da se stručnjaci dodatno pozabave ovim slučajem.


Dragana Teodorović, majka bebe, zadržana je u nedelju po podne na odeljenju ginekologije lozničke bolnice. Ona je upućena na pregled po naredbi Osnovnog javnog tužilaštva u Šapcu, međutim, lekari su procenili da treba da bude hospitalizovana. nA. DELIĆ
 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!