Dok se Jelena Đoković bori za očuvanje prirode, evo šta radi njena majka

Novosti online

05. 12. 2021. u 14:53

VERA Ristić, majka Jelene Đoković, već godinama je na meti pravih ekologa i ljudi koji se bore za očuvanje prirodnih dobara Srbije, zbog toga što je godinama unazad gradila mini hidroelektrane po našoj zemlji.

Док се Јелена Ђоковић бори за очување природе, ево шта ради њена мајка

Foto: Profimedia

U subotu su širom Srbije održani nezakoniti protesti i blokade pod izgovorom da su u pitanju "ekološki" razlozi, iako su sva okupljanja podržali i iskoristili opoziocionari na čelu sa Draganom Đilasom i Marinikom Tepić.

U subotu su širom Srbije održani protesti pod izgovorom da su u pitanju "ekološki" razlozi, iako su sva okupljanja podržali i iskoristili opoziocionari na čelu sa Draganom Đilasom i Marinikom Tepić. Ulje na vatru prevarenom narodu dolio je Novak Đoković svojom podrškom “ekološkom” skupu, koji je zet Vere Ristić koja je vlasnik firme "Eko global" i borila se svim silima da bespravno izgradi mini hidroelekrtane i uništi srpske reke i prirodu.

Foto: Printscreen

Na račun Jelenine majke, pa i nje same, na društvenim mrežama se konstantno vodi polemika o poslovima Vere Ristić, koji ni u najmanju ruku nisu naklonjeni ekologiji.

Mišljene građana Srbije masovno se ogleda u komentarima koje ostavljaju Verinoj ćerki, Jeleni Đoković na društvenim mrežama.

"Ima kod nas lepih vrhova, samo pitaj mamu. Licemerno je promovisati ljubav, prirodu i zdrav život, a mama ti urniše sve vodotokove Srbije", "Licemerčine jedne, mama ti uništi pola Srbije mini hidroelektranama. Plaćajte porez!", " Je l' ste to krenuli da vidite u koju reku sledeću da strpate cev?", "Samo dođe mama Vera i svu prirodu lepo uništi #stopMHE", samo su neki od komentara na društvenim mrežama upućenih Jeleni Đoković.

Naime, ofšor preduzeće “Eko-global”, registrovano je za poljoprivrednu proizvodnju, u vlasništvu Vere Ristić, koja je imala samo dva zaposlena i bila registrovana za obavljanje mešovite poljoprivredne proizvodnje, a nakon samo dva meseca ova kompanije je promenila delatnost u proizvodnju električne energije.

Podsetimo, Jelena Đoković se prvi put o poslovanju svoje majke oglasila tek 2020. godine i to putem Instagrama, kada joj je jedna žena postavila pitanje "da li će se konačno oglastiti o mini hidroelektranama koje gradi njena mama".

Jelena je tada odgovorila da je odgovorna samo za sopstvene postupke, te da ne može na druge ljude da utiče svojim primerom. Međutim, ona je nastavila sa promocijama borbe za ekologiju, dok je njena mama nastavila sa svojim poslovima i uništavanjem iste.

Pitanje koje se postavlja, a što muči i građane Srbije, jeste kako je moguće da se neko čija se majka godinama unazad bavi izgradnjom mini hidroelektrana ne razume u tu materiju, kako je jednom prilikom i sama navela, a razume se u Rio Tinto i očuvanje ekologije preko leđa naroda naše zemlje?

(24Sedam)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NIS i KK Partizan obezbedili zimsku opremu za 600 dece