ĆERKA JOVANA MARIĆA O SLUČAJU "STAN": Taj ugovor je bio ništavan, tata je bio u braku sa mojoj majkom kad se Mateja rodio!

Novosti online

13. 11. 2021. u 19:31

JOANA Marić, ćerka psihijatra Jovana Marića, koji je poslednjih dana u žiži javnosti zbog tvrdnji da bi mogao da završi na ulici jer će sin Mateja da ga izbaci iz stana, oglasila se povodom ovih tvrdnji.

ЋЕРКА ЈОВАНА МАРИЋА О СЛУЧАЈУ СТАН: Тај уговор је био ништаван, тата је био у браку са мојој мајком кад се Матеја родио!

Foto: TV Hepi printskrin

Marićeva ćerka iz drugog braka Joana kaže da sporni stan nije ni mogao da bude poklonjen Mateji, jer su u tom trenutku njeni roditelji bili u braku i sporna nekretnina je pripadala i mami i tati.

- Kada se Mateja rodio, moji otac i majka su bili u braku. Kada je stan kupljen, oni su takođe bili u braku, i samim tim je ta nekretnina zajedničko vlasništvo, koje tata nije ni mogao nikome da poklanja. Njega je Danijela nagovorila da prepiše taj stan njihovom sinu, ali on nije smeo da prepisuje nešto što nije njegovo. Samim tim ceo taj ugovor je ništavan. Osnovni sud je to shvatio i presudio u tatinu korist, oni su se žalili i tada se dogodilo nešto neverovatno. Tata je bio na respiratoru u komi, a Viši sud i Apelacija su za samo 20 dana preinačili tu odluku. Još se promenio i sudija. Mislim da ih je neko podmitio - rekla je rezignirana Joana.

BONUS VIDEO - SVE JE VIŠE STRANIH RADNIKA U SRBIJI: Dolaze iz Kine, Indije, Ukrajine, a mnogi od njih rade na crno

(Informer)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

POLICIJA BLOKIRA PRILAZ: Stigao bager u dvorište kuće gde je nestala mala Danka (FOTO/VIDEO)