MAJKA DANIJELE ŠTAJNFELD DEMANTOVALA ĆERKU: Danijela je otišla za Ameriku sa turističkom vizom! (FOTO)

Novosti onlajn

12. 11. 2021. u 09:08

"U AMERIKU sam otišla preko imigracionog programa za talente", izjavila je Danijela Štajnfeld i dodala kako ona spada u "odliv mogzova" iz Srbije. Njena majka Marija Štajnfeld u policiji je izjavila da joj je ćerka otišla za SAD sa turističkom vizom.

МАЈКА ДАНИЈЕЛЕ ШТАЈНФЕЛД ДЕМАНТОВАЛА ЋЕРКУ: Данијела је отишла за Америку са туристичком визом! (ФОТО)

Foto Arhiva

Ovako je Marija Štajnfeld opovrgla navode svoje ćerke, u službenom iskazu koji je dala inspektorki tokom predistražnih radnji:

Foto: Novosti

Iz spisa predmeta Lečić – Štajnfeld

Branislav Lečić je pre nekoliko dana javno rekao da pouzdano ZNA da je Danijela Štajnfeld otišla u Ameriku sa turističkom vizom. Pozvali smo ga i zamolili da nam da pojašnjenje, budući da su "Večernje Novosti" letos objavile tekst upravo na ovu temu.

- Ovaj podatak je proveren. Znam pouzdano. Osim što ne postoji "imigracioni program za talente" i što imam saznanja da je otišla sa turističkom vizom, a ostala kao imigrant ili azilant, takođe je njena majka potvrdila u predistražnim radnjama u policiji da je Danijela otišla sa turističkom vizom, kod tetke u Ameriku, a da ne zna kada je tražila boravak - rekao nam je Branislav Lečić. Zamolili smo ga za iskaz njene majke i poslao nam ga je.

Iz iskaza smo zaključili da je policija pitala Danijelinu majku o vrsti vize sa kojom je Danijela otišla u Ameriku, a vidimo i šta je ona odgovorila.

"Večernje Novosti" pisale su i početkom juna kako je, prema saznanjima koje smo dobili od nekoliko sagovornika, Danijela Štajnfeld tražila azil u Americi na osnovu silovanja, te kako je se za ovaj korak pripremala još u Srbiji. Takođe smo tada otkrili da postoji pisani trag kako je prijavila silovanje 8. maja 2012. koje se navodno dogodilo veče pre toga, i da u istoj prijavi opis silovatelja ni po čemu ne odgovara opisu Branislava Lečića.

Da podsetimo, Danijela je tada demantovala ovu priču, i to u Nedeljniku, 23. juna, kada je izjavila sledeće:

Odgovor Danijele Štajnfeld: Ne znam odakle priča o divnom fotografu iz Krstura. U Ameriku sam otišla po imigracionom programu za talente, kakav azil?

https://www.nedeljnik.rs/odgovor-danijele-stajnfeld-ne-znam-odakle-prica-o-divnom-fotografu-iz-krstura-u-ameriku-sam-otisla-po-imigracionom-programu-za-talente-kakav-azil/

Kolege iz Nedeljnika nisu tada pitale Danijelu: Kakav imigracioni program za talente?

Evo kada je Marija Štajnfeld dala iskaz kojim je demantovala svoju ćerku:

Foto: Novosti

Iz spisa predmeta Lečić – Štajnfeld

BONUS VIDEO: 

POTRESAN PRIZOR SA SAHRANE: Supruga Slavica se jedva drži

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

MIG NADLEĆE PEŠTER: Sve je spremno za silovit završetak Vihora 2024 (VIDEO)