"PUNO TE LJUBI..." Lečić objavio prepisku sa Štajnfeldovom: Poslala mu mejl u decembru 2016. godine (FOTO)

Novosti online

09. 11. 2021. u 13:52

GLUMAC Branislav Lečić, protiv koga je Više javno tužilaštvo u Beogradu odbacilo prijavu za silovanje koju je podnela Danijela Štajnfeld, objavio je na Tviteru prepisku sa Danijelom Štajnfeld putem mejla i Vajbera.

ПУНО ТЕ ЉУБИ... Лечић објавио преписку са Штајнфелдовом: Послала му мејл у децембру 2016. године (ФОТО)

Arhiva

Kako Lečić tvrdi na svom Tviter nalogu, inicijalni mejl glumica mu je poslala 12. decembra 2016. godine.

U mejlu, za koji glumac kaže da je deo dokaznog materijala koji je policija pribavila veštačenjem njegovo telefona, između ostalog stoji:

- Leko! Nadam se da ti radi ova adresa - nemam tvoj broj mobilnog. Sto godina! Kako si, dragi Leko, šta ima? Ja sam dobro, srećna u Njujorku i sad u kratkoj poseti roditeljima, sletela juče. Neki producenti su zainteresovani da prave Dnevnu zapovest - film! Pričaću ti kako su došli na tu ideju - ta produkcija će sigurno praviti post war film, tako da traže scenario. Sve je još na pregovorima, ako si ti inicijalno zainteresovan, i pisac Đurđević, onda pričamo dalje - stoji u objavi koju je Lečić objavio na Tviteru.

Lečić je objavio i deo mejla u kojem Štajnfeldova poručuje Lečiću da bi volela sa njim lično da priča, pa da zbog toga zajedničkim poznanicima ne pominje da se ona na kratko vratila u Srbiju.

Mejl se završava rečima: "Puno te ljubi".

Lečić je objavio i deo svog odgovora Štajnfeldovoj.

- Deni, mnogo si me obradovala. Naravno da hoću da se vidimo. Obavezno. Ostavi mi tvoj broj telefona u Beogradu ili me ti zovi - odgovorio je Lečić.

BONUS VIDEO - Najbolji su kadrovi iza scene - snimanje filma o Tomi Zdravkoviću

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!