ŠTA SE DEŠAVA NA SEVERU KOSOVA? Srbi uznemireni, policija lažne države dovozi kontejnere - ne daju nikome da priđe (FOTO)

Novosti online

19. 09. 2021. u 15:31

OD SINOĆ i tokom današnjeg dana blizu prelaza Jarinje, pripadnici tzv. Kosovske policije postavljaju desetak kontejnera, koji i dalje pristižu.

ШТА СЕ ДЕШАВА НА СЕВЕРУ КОСОВА? Срби узнемирени, полиција лажне државе довози контејнере - не дају никоме да приђе (ФОТО)

Foto: Kosovo Online

Veliki broj pripadnika tzv. Kosovske policije takođe nisu dozvoljavali zaustavljanje ni drugih putničkih automobila, a bilo je primetno i da se se zabrinuti građani sa severa Kosova i Metohije okupili na toj lokaciji u blizini Jarinja nakon što se pročulo da se postavljaju montažni kontejneri.

Foto: Kosovo Online

Predsednik Leposavića Zoran Todić naveo je da su građani Leposavića, ali i čitavog severa uznemireni zbog ovih dešavanja.

Kako je naveo, u toku dana je od više građana dobio pitanja u vezi sa nekakvim kontejnerima koje su pripadnici tzv. Kosovske policije postavili u neposrednoj blizini administrativnog prelaza Jarinje.

Foto: Kosovo Online

- Mi nemamo odgovore iz (tzv.) Kosovske policije o čemu se radi, čemu ovi potezi kojima se destabilizuje situacija svega par dana nakon posete Miroslava Lajčaka. Pozivam građane da budu uzdržani i ne nasedaju na provokacije, a mi ćemo pažljivo analizirati novonastalu situaciju - rekao je Todić.

Primetno je da kontejneri još uvek pristižu, kao i da se povezuju električnim instalacijama i internetom.

(Kosovo Online)

BONUS VIDEO: Živela Srbija! DAN SRPSKOG JEDINSTVA U SLIKAMA

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SVE ZA UREDNO DVORIŠTE, A I ČISTA KOLA: Pratimo ritam proleća