VOLONTERI IZ TRSTENIKA: Prodaja knjiga za pomoć malom Isaku

S.BABOVIĆ

09. 09. 2021. u 12:35

VELIKA humanitarna akcija pod nazivom “Doniraj knjigu produži život” nastavlja se u Trsteniku kako bi se sakupila sredstva za lečenje bebe Isaka Bradića, koji ima samo 9 meseci i težak oblik pankreatitisa. Kancelarija za mlade u saradnji sa Narodnom bibliotekom “Jefimija” uspeli su da od 30. avgusta do 8. septembra prikupe više od 150 knjiga i udžbenika koji će se 13. septembra prodavati kako bi se sakupio novac za Isakove intervencije u inostranstvu.

ВОЛОНТЕРИ ИЗ ТРСТЕНИКА: Продаја књига за помоћ малом Исаку

Foto:Instagram

- Humanitarna prodaja prikupljenih knjiga za pomoć malom Isaku sada ulazi u najvažniju fazu, volonteri Kancelarije za mlade će postaviti štandove sa knjigama na platou ispred Opštine od 10 sati, a knjige će se prodavati tokom celog dana - kaže za “Novosti” Nikola Milojević iz KZM Trstenik - Svako će moći da izabere knjigu koja mu se dopada i da je plati ostavljanjem novca u kutiji, u skladu sa svojim mogućnostima.

Foto:Instagram

Isak Bradić

U humanitarnu akciju su se uključili Opština, kao i sve osnovne i srednje škole na teritoriji Trstenika. Mali Isak Bradić već je imao 13 operacija na klinikama u Nišu i u Beogradu, a sada su mu neophodni medicinska pomoć i skupe operacije inostranih stručnjaka.

Malom Trsteničaninu se može pomoći i uplatama na žiro račune: dinarski u Poštanskoj štedionici sa naznakom “Za Isaka Bradića” 200 125 274749 44, odnosno devizni račun za plaćanje u evrima, takođe sa naznakom “Za Isaka Bradića” RS35330453020324532066 SWIFT/MEBARS22 (Kredit Agrikol SA banka AD).

BONUS VIDEO:

RAČUNAR POKREĆE NEPOKRETNU RUKU: Naši naučnici pomažu ljudima posle moždanog udara

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!