FOND SANU "SEKULA ZEČEVIĆ": Nagarada studentkinji Isidori Arsenović

Lj.B.

03. 09. 2021. u 10:40

UPRAVNI odbor Nagradnog fonda Sekule Zečevića, u kojem su akademik Danilo Basta, predsednik UO, akademik Predrag Peško i dopisni član SANU Miodrag Marković, doneo je odluku da dobitnik nagrade za 2020. godinu bude Isidora Arsenović iz Foče, student pete godine Medicinskog fakulteta Univerziteta u Beogradu, sa ostvarenom prosečnom ocenom 10.

ФОНД САНУ СЕКУЛА ЗЕЧЕВИЋ: Нагарада студенткињи Исидори Арсеновић

Arhiva

Nagradni fond Sekule Zečevića dodeljuje nagrade za učenike ili studenate iz Hercegovine, koji studiraju na nekom od Univerziteta u Srbiji i ostvarili su izuzetne uspehe tokom školovanja.

Izbor kandidata za nagradu donosi se za prethodnu kalendarsku godinu, a nagrada se sastoji novčanog iznosa od 60.000,00 dinara i povelje.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

ARIJANA NE MOŽE DA DOĐE SEBI: Udovica Siniše Mihajlović teško podnosi novu tragediju