NA BATROVCIMA I U ŠIDU ZADRŽAVANJA I DO TRI SATA: Evo koliko se čeka na ostalim graničnim prelazima

Tanjug

18. 08. 2021. u 18:40

NA GRANIČNOM prelazu Kelebija teretna vozila na izlazu iz zemlje čekaju pet sati, dok na Horgošu čekaju četiri sata.

НА БАТРОВЦИМА И У ШИДУ ЗАДРЖАВАЊА И ДО ТРИ САТА: Ево колико се чека на осталим граничним прелазима

Foto: Tanjug/Tanja Valić

Na Horgošu čekaju i putnička vozila i to 60 minuta prilikom izlaska iz zemlje, podaci su Uprave granične policije od 17 i 15.

Na graničnim prelazima Batrovci i Šid, na izlazu, zadržavanje za teretna vozila je 180 minuta, a na prelazu Kotroman, na ulazu i izlazu putnička vozila čekaju 40 minuta.

Na graničnom prelazu Preševo, na ulazu u zemlju putnička vozila i autobusi zadržavaju se 120 minuta.

Putevi Srbije upozoravaju vozače na izmenjen režim saobraćaja na putu Ub - Obrenovac, u smeru ka Obrenovcu, gde se do 21. avgusta izvode radovi na sanaciji elastične odbojne ograde u razdelnom pojasu, pa se saobraćaj odvija voznom trakom.

Na putu Beška - Maradik do 31. avgusta odvijaju se radovi na popravci mosta „Patkine vode“, a u toku izvođenja radova za saobraćaj je zatvorena desna kolovozna traka, u smeru Novi Sad - Beograd, dok se saobraćaj odvija dvosmerno levom kolovoznom trakom, u smeru Beograd - Novi Sad.

Na deonici Kosmaj - Mladenovac, kod Koraćice do 11. septembra saobraćaj se odvija naizmeničnim propuštanjem vozila zbog radova na sanaciji kolovoza.

Na deonici Zaječar (Vrška čuka) - Knjaževac (Kalna) do 1. novembra planirani su radovi na rehabilitaciji kolovoza uz naizmenično propuštanje vozila pomoću semafora na 6 deonica, pri čemu je svaka deonica dužine 600 metara, a razmak između deonica je od 3 do 4 kilometra.

Na naplatnim stanicama na autoputevima u Srbiji nema zadržavanja vozila.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna